Asayiş Kaynak: Hibya Haber Ajansı 08.03.2024 09:00 Güncelleme: 08.03.2024 10:38

Mahzen-6 operasyonlarında 15 şahıs yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Mahzen-6" operasyonlarında elebaşılığını Cüneyt Dizdaroğlu'nun yaptığı organize suç örgütü çökertildiğini ve operasyonda 15 şahısın yakalandığını duyurdu.
Mahzen-6 operasyonlarında 15 şahıs yakalandı

Yalova’da eş zamanlı olarak düzenlenen “Mahzen-6” operasyonlarında elebaşılığını zehir taciri Cüneyt Dizdaroğlu’nun yaptığı organize suç örgütü çökertildi.

Operasyonlar sonucu organize suç örgütü elebaşının da aralarında olduğu 15 şüpheli yakalandı.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Yalova ile Armutlu ilçesinde organize suç örgütü üyelerinin, Armutlu merkezli uyuşturucu dağıtımını yaygınlaştırarak, turizm sezonunda temin ettikleri uyuşturucuları satmayı hedefledikleri tespit edildi.

Operasyonlar sonucu, ruhsatsız tabancalar, pompalı tüfek ve av tüfekleri, çok miktarda uyuşturucu madde ile çok sayıda fişek ve dolu kartuşa el konuldu.

Bakan Yerlikaya operasyona ilişkin yaptığı açıklamada,  "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine, halkımızın huzurunu bozanlara hayatı dar edeceğiz. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Milletimizin duası sizinle." ifadesini kullandı.