Güncel - Yaşam Kaynak: ASLIHAN AKDAĞ TÜRKER 25.08.2024 11:00 Güncelleme: 25.08.2024 14:19

LÖSEV'den anlamlı piknik

Kurulduğu günden bu yana çocuk ve yetişkin kanser hastalarını yalnız bırakmayan, bu zorlu mücadelede yanlarında olan LÖSEV, yaz etkinlikleri kapsamında Kocaeli'de düzenlediği piknikte iyileşmiş gençleri, gönüllüleri ve bağışçıları ile bir araya gelerek anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.
LÖSEV'den anlamlı piknik

Her sene düzenli olarak devam eden farklı etkinliklerde aileleri ve gönüllüleri ile bir araya gelen LÖSEV İstanbul Şubesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Ormanya Doğal Yaşam Parkı’nda düzenlediği etkinlikte; çocuklar, kuş gözlemi, atölyeler ve çeşitli aktivitelerle eğlenme fırsatı yakalarken aileler ve gönüllüler tanışıp sohbet etme ve tecrübelerini paylaşma fırsatı yakaladı.

Doğayla iç içe geçen anlamlı piknikte hem çocuklar hem de aileler moral bularak yeni dostlukların ilk adımlarını attı. Keyifli zaman geçirdikleri etkinlikte unutulmaz anılar biriktiren katılımcılar ikramlık yemekler ve etkinliklerle doyasıya eğlendi.

Türkiye’de gün geçtikçe artan kanser vakaları ile çok yönlü mücadele eden LÖSEV, gönüllü ve bağışçısı olan kişi, kurum ve kuruluşlar sayesinde ailelere ulaştırılan hizmet de çoğaltıyor.

Bu sayede, zorlu süreçte hiçbir aile yalnız kalmıyor. Destek olmak veya bilgi almak için  www.losev.org.tr resmi internet adresimizi inceleyebilir, 0312 447 06 60 numaralı telefondan vakıf merkezine ulaşabilirsiniz.