Müzik Kaynak: SEMA SEZEN 23.08.2024 13:09

Kosif'ten Öze Dönüş: OFF ROAD parçası yayında!

Youtube'da ürettiği kaliteli içerikler ile en eski ve güvenilir youtuberlardan olan Cihan Kosif, çok ilgi gören off road videolarına ithafen bu defa da "OFF ROAD" parçası ile müzikseverler ile buluşuyor. Yayınladığı "Bıçkın Delikanlı" parçası ile seri üretime başlayan Kosif, çok geçmeden yeni teklisini de DMC etiketi ile yayınlıyor.
Kosif'ten Öze Dönüş: OFF ROAD parçası yayında!

Kıpır kıpır ve yüksek enerjili “OFF ROAD”un düzenlemesinde Hiralbeatz imzası var. Sözlerini Fales’in yazdığı hareketli parçanın kayıtları ise Studio Circus’ta alındı.

Parçanın klibi ise Kosif’in unutulmaz videoların çekildiği off road parkurlarında çekildi. Klip çekiminde senaryoda yer alan olay ise gerçek oldu, Kosif off road aracı Rexx ile çamura saplandı, klipte yer alması düşünülen Akıncılar Off Road ekibi ise aracı kurtardı. Kosif’in senaryolaştırdığı klibin yönetmen koltuğuna ise Samet Porsuk oturdu. Klipte Kosif’in giydiği ceket ise Rexx off road aracı ile uyumlu olarak Reynmen, Şanışer gibi isimlere özel tasarımlar yapan Güneş Aksoy tarafından yapıldı.
“OFF ROAD” 16 temmuz’da tüm dijital platformlarda, klibi ise Kosif’in resmi Youtube müzik kanalında yayında!