Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 21.08.2024 16:00 Güncelleme: 16.08.2024 16:07

Kocaeli Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri Vaneda tasarım atölyesinde buluştu

Yerli outdoor ayakkabı markası Vaneda, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Kocaeli Belediyesi ile iş birliği yaparak anlamlı bir etkinliğe imza attı. Kocaeli'nin Seka Sanat İhtisas Merkezi'nde Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileriyle birlikte bir t-shirt tasarım atölyesi kuruldu.
Kocaeli Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri Vaneda tasarım atölyesinde buluştu

Vaneda T-shirt Tasarım Atölyesi, sosyal sorumluluk bilincinin güçlendirildiği anlamlı bir etkinlik olarak hafızalarda yer etti. T-shirt tasarımında kullanılan malzemelerle özgürce hayal gücünü konuşturan gençler, özgün tasarımlarıyla hem kendilerini ifade etme hem de yaratıcılıklarını sergileme fırsatı buldu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın eşi Figen Büyükakın da gençlerle bir araya gelerek atölyeye renk kattı.

Vaneda markasının kurucusu Kadir Yılmaz, projenin önemine değinerek şunları söyledi:

“Türk üretici bir marka olarak, sosyal sorumluluk projelerine dahil olmak bizim için büyük bir mutluluk. Öğrencilerimizle geçirdiğimiz bu özel anların toplumsal değeri çok yüksek. Gençlerimizin yaratıcılıklarını sergileyebildikleri ve keyifli vakit geçirdikleri bu tür etkinlikler, bize toplumla olan bağımızı güçlendirme fırsatı sunarken markanın topluma olan katkısını arttırıyor. Gelecekte de benzer sosyal sorumluluk anlayışını sürdürmeyi planlıyoruz“ dedi.