Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Bahar YILDIRIM 09.05.2024 16:44

Kelebek Dekor'dan Anneler Günü'ne Özel Hediye Seçenekleri

Eşsiz ve zarif tasarımlarıyla mobilya sektörünün öncü markası haline gelen Kelebek Mobilya, Anneler Günü'ne özel hediye seçeneklerini her zevke ve ihtiyaca uygun şekilde sunuyor
Kelebek Dekor'dan Anneler Günü'ne Özel Hediye Seçenekleri

Özel koleksiyonlarıyla evlere şıklık katan Kelebek Mobilya, özenle tasarlanarak hazırlanmış ürünlerini anneleri mutlu etmek için bir araya getiriyor. Modern ve şık tasarımların kaliteli malzemelerle birleşerek hem estetik hem de fonksiyonel ürünleri sunan Kelebek Mobilya, annelerin her anında özel hissetmelerini sağlıyor. Sıradanlığa meydan okuyan Kelebek Mobilya, annelerin hayatına değer katan özel bir dokunuşlar yaparak yaşam alanlarını güzelleştirmeye devam ediyor.

İlklerin tasarımcısı Kelebek Mobilya’nın uzman tasarım ekibiyle hazırlanan ürünler her yaş ve her kesime özel olarak hitap ediyor. Yaşamın modern tarzını yansıtan Kelebek Mobilya ürünleri, zarafetin buluşma noktası olarak konumlanıyor. Lambaderden sehpaya, tablodan kokuya, berjerden tabak setine kadar anneler için farklı hediye seçeneklerini bir araya getiren Kelebek Mobilya, evlere yeni bir soluk getiriyor. 

Luxy Berjer ile Salonlar Renkleniyor

Yüksek konforlu yapısıyla sadeliğin temsilcisi haline gelen Luxy Berjer, retro stiliyle ve farklı renk seçenekleriyle göz kamaştırıyor. Salona şık bir yorum katan berjer, ergonomik tasarımıyla evleri özelleştiriyor. Silinebilir kumaşı sayesinde kullanım kolaylığı kazandıran Luxy Berjer, yumuşak dokusuyla huzur sağlıyor. Eşsiz tasarımıyla annelere en tarz hediye olan Luxy Berjer, Kelebek Mobilya’da satışa sunuluyor.

Myria Lambader ile Yaşam Alanları Aydınlanıyor

Gold ve beyazın buluşma noktası olan Myria Lambader, raflı ayak tasarımıyla dekoratif çözümler sunuyor. Ekstra alan özelliğiyle hem şık bir aydınlatma hem de fonksiyonel bir raf olarak yaşam alanlarına düzenli bir görünüm kazandırıyor. Kelebek Mobilya’nın öncü tasarım anlayışıyla hazırlanan Myria Lambader, her tarza uygun şekilde kolayca entegre edilme fırsatıyla annelere özel bir hediye olarak yer alıyor.

Modern Tasarımın Zarif İfadesi: Dark Tablo

Modern tasarım çizgisiyle yaşam alanlarına sofistike bir hava katan Dark Tablo, siyahın tonlarıyla ve kontrastlı yapısıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Yaşam alanlarının her köşesine uyum sağlayacak olan Dark Tablo, zarafet ve estetiği buluşturuyor. Çağdaş görünümüyle ön plana çıkan Dark Tablo, annelere özel bir hediye seçeneği olarak odalara canlılık kazandırıyor.

Doğanın Tatlı Kokusu Evlere Geliyor: Sweet Lemon

Doğanın esintisini evlere taşıyan Sweet Lemon Damla Çubuklu - Damla Oda Kokusu, yaşam alanlarında farklı bir ambiyans yaratmak isteyerin vazgeçilmezi haline geliyor. Çiçeklerin eşsiz kokusunun odak noktası haline gelen Sweet Lemon Damla Çubuklu - Damla Oda Kokusu, evleri mis gibi kokularla doldurarak harika bir hediye deneyimi yaşatıyor.

Enerjik Tasarımın Sembolü: Nadila Yan Sehpa

Kelebek Mobilya’nın yenilikçi tasarım anlayışı ile hazırlanan Nadila Yan Sehpa, ahşap yuvarlak tablası, siyah metal ayakları ve gold detaylarıyla yaşam alanlarına enerji katıyor. İşlevselliğiyle kolaylık sağlayan Nadila, kalitesi ve zarafetiyle evlere değer katmaya hazırlanıyor.

Rustik Görünümün Yıldızı: Norel Yaprak Tabak Seti

Doğadan ilham alınarak hazırlanan Norel Yaprak Tabak Seti, eskitme detaylarıyla rustik bir görünüm katıyor. Evlere sıcaklık katan Norel, doğal yaprak desenli çizgileriyle dekoratif bir aksesuar olarak yer alıyor. Gümüş rengiyle yaşam alanlarına minimal bir hava kazandıran Norel Yaprak Tabak Seti, zarif bir dokunuş sağlayarak yaşam alanlarını anneler için özel olarak güzelleştiriyor.