Dünya Kaynak: Hibya Haber Ajansı 25.04.2024 17:30 Güncelleme: 25.04.2024 13:48

JAECOO, Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı'nda yeni enerjili ürünlerini sergiliyor

Çinli otomotiv markası JAECOO, 25 Nisan 2024'te Çin Uluslararası Fuar Merkezi'nde kapılarını açan dünyanın en önemli otomobil fuarlarından Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı'nda yeni enerjili ürün gamıyla ilk kez sahneye çıkmaya hazırlanıyor.
JAECOO, Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı'nda yeni enerjili ürünlerini sergiliyor

Fuar kapsamında JAECOO'nun yeni şarj edilebilir hibrit modelleri JAECOO 7 PHEV ve JAECOO 8 PHEV dünya genelinde görücüye çıkacak ve yeni enerjili Off-Road alanındaki ürün ekosistemini kapsamlı bir şekilde yeniden şekillendirecek.

"Yeni ürün, yeni teknoloji ve yeni ekosistem" duruşuyla hareket eden JAECOO markası, Pekin’de farklı ülkelerden üst düzey hükümet yetkilileri, sektör liderleri ve ortakları da dahil olmak üzere, tarihin en kapsamlı uluslararası konuk listesini ağırlamaya hazırlanıyor. Bu konuklar, markanın yeni enerji alanındaki çok boyutlu atılımlarına ve özellikle de yeni enerjili Off-Road alanındaki değer devrimine tanık olacaklar.

Son yıllarda, yeni enerji teknolojilerinin güçlenmesiyle birlikte küresel Off-Road pazarının gelişimine yönelik yeni stratejik fırsatlar oluştu. "Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine" felsefesine bağlı kalan JAECOO, Off-Road pazarının geleneksel değer kavramlarını kırarak küresel pazardaki fırsatları yakaladı. Böylece Çinli marka, yeni enerjili Off-Road teknolojisindeki kapsamlı ilerlemelerle kendisini çağın merkezinde konumlandırdı.

JAECOO, bu yılın şubat ayında resmi olarak Meksika pazarına girdi. Marka, sadece Meksika'nın 32 eyaletinin tamamında hızlı bir şekilde 40'ın üzerinde bayi ağını kurmakla kalmadı, aynı zamanda ilk yerel yedek parça operasyon deposunu kurmak için dünyanın önde gelen tedarik zinciri markası Blue Yonder ile ortaklık kurdu. Ayrıca yakın zamanda JAECOO'nun showroomları Güney Afrika'daki birçok önemli noktayı kapsayacak. Marka aynı zamanda Güney Afrika'nın WesBank bankası ile ortaklık kuruyor. Bu ortaklık, tüketicilere sadece otomobil alımları için yaşam döngüsü boyunca finansal hizmetler sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda bayi ortaklarına da finansal destek sağlıyor.

Küresel sürdürülebilir kalkınma hedefleri her geçen gün daha da derinleşiyor ve dünya çapındaki büyük şirketler yeni enerji çağında vites yükseltiyor ve hızlanıyor. Bu şirketlerin her biri hedefleri kapsamında kendi görüşlerini ifade ediyor ve bir sonraki çağın anahtarını arıyor.

JAECOO'nun ana şirketi, 27 yıllık teknolojik birikime sahip ve 20 binin üzerinde kişiden oluşan bir araştırma ve geliştirme ekibinden oluşuyor. Dünya çapında sekiz büyük Ar-Ge merkezi kuran JAECOO, hibrit ve tamamen elektrikli yeni enerji teknolojileri alanlarında teknolojik çözümler oluşturdu.

Ana şirketinin köklü Ar-Ge ile üretim yeteneklerini ve güçlü endüstriyel zincir entegrasyon sistemini arkasına alan JAECOO, son derece etkili bir Off-Road ürün teknolojisi ekosistemi inşa etti. Her zaman teknolojik yeniliklerle hareket eden ve "yeni enerjili Off-Road ve akıl" konusuna odaklanan şirket, küresel kullanıcı ihtiyaçlarına odaklanıyor. Böylece marka, küresel standartlar ve kaliteyle birlikte Off-Road pazarının geleneksel değer algısını kapsamlı bir şekilde kırıyor.

JAECOO, Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı'nda yeni enerjili Off-Road yeteneklerini sergileyerek "Yeni Enerji, Yeni Eko, Yeni Çağ" sergi temasını ön plana çıkaracak.