Kültür Sanat 05.10.2023 12:48

İki ustadan yeni eğlenceli oyun

Güven Kıraç ve Melda Gür, ''Yatak Odası Sırları'' oyunuyla 12 Ekim'de Baba Sahne'de ilk kez izleyici karşısına çıkacak.
İki ustadan yeni eğlenceli oyun

Güven Kıraç ve Melda Gür, ‘’Yatak Odası Sırları’’ oyunuyla 12 Ekim’de Baba Sahne’de ilk kez izleyici karşısına çıkacak.

Birol Güven’in ‘’Yatak Odası Diyalogları’’ kitabından uyarlanan, “Yatak Odası Sırları” oyunu, yenilenen metniyle tiyatro severlerle buluşuyor.

Serdar Akkaya ve Güven Kıraç’ın yapımcı olarak yer aldığı, Vigor Kültür Sanat ve Yol Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği oyunun prömiyeri, 12 Ekim’de Baba Sahne’de gerçekleşecek.

Güven Kıraç, Melda Gür ve Melda Narin Güler’in rol aldığı oyunun yönetmen koltuğunda, aynı zamanda projeyi oyunlaştıran Galip Erdal oturuyor.

‘’Mutsuz bir ilişkinin nedeninin mutsuz bir cinsellik mi; yoksa mutsuz bir cinsellik, mutsuz bir ilişkinin sonucu mu?’’ sorusu üzerinden yatak odasında olup bitenleri komik ve eğlenceli bir üslupla anlatıldığı oyunda Güven Kıraç ve Melda Gür izleyicilere, yastık altındaki sırların su yüzüne çıktığı eğlenceli bir gece vaat ediyor.

12 Ekim saat 20.30’da Baba Sahne’de gerçekleşecek prömiyerin biletleri  https://www.babasahne.com adresinden satışa sunuldu.

Oyun, önce 21 Ekim’de KKM Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi’nde daha sonra İstanbul’da farklı sahnelerde seyircilerle buluşacak.