Spor Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 02.05.2024 10:42

Four Points by Sheraton Yelken Takımı'ndan yeni bir başarı

Four Points by Sheraton İstanbul Kağıthane ve Four Points by Sheraton İzmir çalışanlarından oluşan yelken takımı, Helly Hansen Cup'ta yeni başarılara imza attı. Gemini Sailing birlikteliğiyle kurulan takım, 27 Nisan'da düzenlenen kupadaki iki yarışta birinci ve ikinci olarak, genelde ikinciliği elde etti. Takım, 4-5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek BAU Bosphorus Sailing Cup 2024 için de hazır.
Four Points by Sheraton   Yelken Takımı'ndan yeni bir başarı

Yelken yarışı sevdalıları, 27 Nisan’da İstanbul Caddebostan-Adalar-Kalamış arasında heyecanlı anlara tanıklık ettiler. Cumartesi günü saat 11.00-18.00 arasında yapılan Helly Hansen Sport Works Sailing Cup’a katılan 44 tekne, Caddebostan parkurunda sert rüzgârla karşılaştı. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası Yelken Kulübü tarafından düzenlenen yarışta, Gemini Sailing birlikteliğiyle kurulan Four Points by Sheraton İstanbul Kağıthane ve Four Points by Sheraton İzmir çalışanlarından oluşan yelken takımı ikinciliği elde etti. 

Helly Hansen-Sport Works Cup’ta dereceye giren ekiplere ödülleri, İstanbul Yelken Kulübü’nde düzenlenen törenle verildi.

 

Sırada BAU Bosphorus Sailing Cup var

 

Er Yatırım bünyesinde yer alan ve dünyanın en büyük uluslararası otel zinciri Marriott’un markalarından Four Points by Sheraton Kağıthane İstanbul ve İzmir Yelken Takımı, geçen yıl şampiyonluk aldığı, bu sene 4-5 Mayıs’ta düzenlenecek BAU Bosphorus Sailing Cup 2024 için de hazırlıklara başladı. 

Ayrıca takım, 2023 Ekim’inde Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışları kapsamında düzenlenen, yerli ve yabancı 1000'e yakın yarışçının katıldığı “100. Yıl Cumhuriyet Kupası” etkinliğinde, IRC 4 sınıfında birinciliğin sahibi olmuştu.