Eskişehir Kaynak: Hibya Haber Ajansı 25.01.2024 16:01 Güncelleme: 25.01.2024 16:04

Eskişehir'de çocuk ve yetişkin spor eğitimi kayıtları başlıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz düzenlediği Çocuk ve Yetişkin Spor Eğitimlerinde ön kayıtlar online olarak yapılacak.
Eskişehir'de çocuk ve yetişkin spor eğitimi kayıtları başlıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz düzenlediği Çocuk ve Yetişkin Spor Eğitimlerinde ön kayıtlar online olarak 29 Ocak Pazartesi saat 09.00’da başlıyor.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın çocuklar ve yetişkinlerin spor yapabilmesi amacıyla ücretsiz düzenlediği “Çocuk ve Yetişkin Spor Eğitimleri” için geri sayım başladı.

Sınırlı kontenjana sahip eğitimler için kayıtlar 29 Ocak 09.00’da tesisler.eskisehir.bel.tr adresi üzerinden online yapılacak.

Kayıtların tamamlanmasının ardından Gültepe mahallesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi’nde yetişkinler için aerobik, fitness, mat pilates, çocuklar için ise hareket eğitimi ve halk oyunları branşlarında eğitimler verilecek.

Sütlüce mahallesinde bulunan Şehit Tarkan Karaca Spor Merkezi’nde yetişkinler için fitness branşında, Şirintepe Spor Merkezi’nde yetişkinler için aerobik, fitness, mat pilates, çocuklar için de hareket eğitimi ve taekwondo branşlarında eğitimler gerçekleştirilecek.