Otomotiv Kaynak: Hibya Haber Ajansı 27.07.2024 10:00 Güncelleme: 27.07.2024 13:22

Ds Automobiles tasarım çalışmasını Arts & Elegance Richard Mille etkinliğinde tanıtacak

Ds Automobiles, benzersiz tasarım çalışmasını chantılly Arts & Elegance Richard Mille etkinliğinde tanıtacak
Ds Automobiles tasarım çalışmasını Arts & Elegance Richard Mille etkinliğinde tanıtacak

DS Automobiles, 15 Eylül'de Château de Chantilly bahçesinde gerçekleştirilecek olan Chantilly Arts & Elegance Richard Mille otomobil yarışmasında tamamen yeni olan bir tasarım çalışmasını tanıtacak. 2014 yılında DS Automobiles ile aynı dönemde faaliyete geçen Chantilly Arts & Elegance Richard Mille etkinliği, yıllar içerisinde Fransız otomotiv tutkunları için vazgeçilmez bir etkinlik haline geldi. En başından beri yarışmanın ortağı olan DS Automobiles, Chantilly'de DS E-TENSE (2016) ile en çok arzulanan "Best Of Show" (Yarışmanın En İyisi) ödülü, DS E-TENSE PERFORMANCE (2022) ile İnovasyon Ödülü, klasik DS (2015) ve SM (2015 ve 2022) modelleri ile birçok Concours galibiyeti de dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

İlk kez 2014 yılında lanse edilen ve dünyanın en zarif otomobil yarışmalarından biri olan Chantilly Arts & Elegance, bu yıl onuncu kez düzenlenecek. Chantilly Arts & Elegance’ın lanse edildiği 2014 yılından bu yana etkinliğin ortağı olan DS Automobiles, yarışmanın bu seneki onuncu yıl dönümünde çok ses getirecek yepyeni bir tasarım çalışmasının tanıtımıyla tüm dikkatleri üzerine çekecek.

1920'li yıllarda Fransa'da düzenlenen Concours d'Élégance, otomobil üreticileri ve moda tasarımcılarının uzmanlıklarını sergilemeleri için eşsiz bir fırsat sunuyordu. Bugün ise Chantilly'de hala aynı felsefe geçerli. Etkinlikte üreticiler, büyük moda evlerinin sunduğu yeniliklerin yanı sıra geçmiş ve gelecek arasında köprü kuran konseptleri de sergiliyor. Bu yarışma, Pebble Beach veya Villa d'Este'de düzenlenen ve Paris’te olağanüstü bir hafta sonu boyunca Fransız yaşam sanatını ele alan etkinliklerle benzerlik gösteriyor.

DS Automobiles, 2014 yılındaki lansmanından bu yana, André Le Nôtre'un Fransız bahçesinde düzenlenen Chantilly Concours d'Élégance etkinliğinde DS Automobiles modellerinden birini daima sergiliyor. Büyük Condé için 17. yüzyılın ikinci yarısında tasarlanan bu Fransız bahçesinde DS Automobiles modelleri, aralarında DS E-TENSE'e verilen prestijli "Best Of Show" (Yarışmanın En İyisi) kupasının da bulunduğu çok sayıda ödül kazandı. DS Automobiles ailesinden, aralarında SM MYLORD (iki ödül) ve DS 19 LA CROISETTE'in (bir ödül) de bulunduğu pek çok DS Automobiles modeli yıllar içerisinde yarışmayı kazandı.

Concours d’Élégance'da yarışan DS Automobiles modelleri

2022 - Nicha / DS E-TENSE PERFORMANCE (İnovasyon Ödülü)

2019 - Eymeric François / DS X E-TENSE

2017 - Eymeric François / DS 7 CROSSBACK PRESIDENTIEL

2016 - Eymeric François / DS E-TENSE (Concours d'Élégance Best Of Show)

2015 – Eymeric François / DS NUMERO 9

2014 – On Aura Tout Vu / DS DIVINE