Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Musa ALİOĞLU 08.04.2024 13:42 Güncelleme: 08.04.2024 13:44

Deprem bölgesinde 15 bin kişi ile bir araya geldi

Finansal Kurumlar Birliği (FKB), Türkiye Sigorta Dayanışma Obası'nda Ramazan ayında 15 gün boyunca 15 bin kişiyi ağırladı.
Deprem bölgesinde 15 bin kişi ile bir araya geldi

Türkiye Sigorta’nın Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi kampüsünde kurduğu Dayanışma Obası’nda, Ramazan ayı boyunca iftar yemekleri ve etkinlikler düzenlendi. Ramazan ayında 15 gün boyunca, iftar sofraları Finansal Kurumlar Birliği’nin (FKB) ev sahipliğinde kuruldu. Türkiye’nin bankacılık dışı finans kesimini bünyesinde toplayan FKB, 15 günde 15 bin kişi ile iftar sofrasında buluştu. 

 

Deprem bölgesinde hayatın yeniden canlanması için her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirten Finansal Kurumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Ballı; “Bölgenin kalkınması ve refahı için elbirliğiyle çalışmaya devam ediyoruz. Ramazan ayında depremzede vatandaşlarımızın bir kez daha yanında olmak ve Ramazan’ın bereketini, birliğini iftar sofralarımızda paylaşmak istedik. Ayrıca Oba’da ikamet eden çocuklarımıza basketbol forması ve ekipmanlarını hediye ettik. Ramazan ayı iftarları için destekte bulunan tüm paydaş ve üye şirketlerimize teşekkürlerimizi sunarım” dedi.

Geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da birlik, beraberlik ve bereket ayı Ramazan’da depremzede vatandaşlarımızla bir araya geldiklerini belirten Türkiye Sigorta Genel Müdürü Taha Çakmak, “Geleneksel kardeşlik sofralarımızı kurarak Ramazan ayının bereketini birlikte yaşadık. Ramazan boyunca Finansal Kurumlar Birliği üye şirketlerinin desteğiyle kurduğumuz kardeşlik soframızda, depremzede vatandaşlarımızla bir araya gelmek ve dayanışma duygusunu tüm kalbimizle yaşamak bizim için büyük bir mutluluk” dedi. 

 

Tüm Ramazan ayı boyunca Türkiye Sigorta Dayanışma Obası’nda verilen 30 bin kişilik iftar yemeklerine; Mercedes Benz Kamyon, Fair Finansman A.Ş, Halk Faktoring A.Ş, Doğru Varlık Yönetim A.Ş., Arena Finans Faktoring A.Ş., Abc Faktoring A.Ş., Mint Finansal Kiralama A.Ş., Acar Faktoring A.Ş., Çözüm Faktoring A.Ş., Huzur Faktoring A.Ş., Akdeniz Faktoring A.Ş., Destek Finans Faktoring A.Ş., Çağdaş Faktoring A.Ş., Tam Finans Faktoring A.Ş., Halk Finansal Kiralama A.Ş. firmaları destek oldu.