Otomotiv Kaynak: İsa ÖZGÜLLER 07.07.2024 12:00 Güncelleme: 06.07.2024 21:39

Chery TIGGO 8 PRO kullanıcısına arazide konfor, şehir içinde prestij sunuyor

Çin'in önde gelen otomotiv üreticisi Chery, yüksek teknolojiyle ürettiği inovatif ürünleriyle hızla büyümeye devam ediyor.
Chery TIGGO 8 PRO kullanıcısına arazide konfor, şehir içinde prestij sunuyor

 Maazarında faaliyet gösteren markanın iddialı D-SUV modeli TIGGO 8 PRO, kısa sürede segmentinin açık ara lideri oldu ve orta sınıf SUV pazarının büyümesine destek sağladı. Segmentinin en iyi fiyat fayda oranını sunan modeli olan Chery TIGGO 8 PRO’yu satın alan kullanıcılar, tercih sebeplerini ve memnuniyetlerini şöyle dile getiriyor:“Farklı kentsel arazilerde sıklıkla gezinen bir mimar olarak, özellikle Türkiye’nin kendine özgü coğrafi ortamında dayanıklılığın ve performansın önemine inanıyorum. Engebeli dağ yollarından geçerken veya zorlu fırtınalarına dayanırken, TIGGO 8 PRO uyumlu karakteri ve güvenilirliği ile beklentileri aşıyor. Üstün performansından aynı derecede etkilenen ve TIGGO 8 PRO ailemize katılmayı düşünen meslektaşlarıma tavsiye ettim.”

Çin’in 21 yıldır en büyük otomotiv ihracatçısı olan Chery, yeni nesil modelleriyle satış performansını artırmaya devam ediyor. Mart 2023’te Türkiye pazarına giriş yapan Chery, iddialı SUV modelleriyle Türk tüketicisinin kısa zamanda beğenisini kazanmayı başardı. Kısa sürede 7 coğrafi bölgeye yayılmış 47 bayiden oluşan satış ve satış sonrası hizmet ağıyla Türkiye pazarına yatırım yapmaya devam eden Chery, son yıllarda gözle görülür bir gelişim sergileyen SUV pazarında öne çıkıyor.

D-SUV segmentinin açık ara lideri!

Son yılların hızlı büyüyen segmenti olan SUV pazarında artan talebi gören markalar da en yeni modellerini pazara birer birer sunuyor. Pazarda çok sayıda iddialı SUV üreticisi olsa da Chery, yaklaşık 1.5 sene gibi kısa bir sürede ulaştığı 74 bin adeti aşan satış hacmiyle öne çıkmayı başardı. Markanın premium konforu ve donanımları sunan modeli TIGGO 8 PRO, bu yıl başından bu yana ulaştığı yaklaşık 14 bin adetlik satış rakamıyla orta segment SUV (D-SUV) pazarında açık ara liderliğini sürdürüyor. Çekici tasarımı ve üstün işçiliği ile Türk kullanıcıların beğenisini kazanan Chery TIGGO 8 PRO, üstün yol tutuşu, konforlu iç tasarımı ve üst düzey performansıyla sürüş deneyimini zirveye çıkarıyor. Türkiye’de hızla daralan D-SUV segmentinin de yeniden büyümesini sağlayan TIGGO 8 PRO, Chery Türkiye’nin sosyal medya platformlarında gördüğü büyük ilgi ve ulaştığı yorum sayısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Segmentinin fiyat fayda oranı en yüksek modelini satın alan TIGGO 8 PRO kullanıcıları, araçlarını tercih etme sebeplerini şöyle anlatıyor:

Zorlu arazide de dayanıklı ve yüksek performanslı!

Farklı kentsel arazilerde sıklıkla gezinen bir mimar olarak, özellikle Türkiye’nin kendine özgü coğrafi ortamında dayanıklılığın ve performansın önemine inanıyorum. TIGGO 8 PRO’yu güvenimi kazanan üstün kalitesi ve istikrarlı performansı için seçtim. Engebeli dağ yollarından geçerken veya zorlu fırtınalarına dayanırken, TIGGO 8 PRO uyumlu karakteri ve güvenilirliği ile beklentileri aşıyor. Üstün performansı, karmaşık çalışma ortamlarında istikrarlı bir sürüş sağlayarak çeşitli şantiyelere güvenli ve verimli bir şekilde seyahat etmeme yardımcı oluyor. Bundan sonraki çalışmalarımda da vazgeçilmez bir partner olmaya devam edecek. Üstün performansından aynı derecede etkilenen ve TIGGO 8 PRO ailemize katılmayı düşünen meslektaşlarıma tavsiye ettim.

Chery TIGGO 8 PRO’yu satın almaya karar verdiğimde, önemli bir faktör 5 yıl veya 150.000 kilometrelik uzatılmış garantisiydi. Bu yaklaşım, benzer modellerin endüstri standardını aşıyor ve Chery’nin ürün kalitesine ve tüketici güvenine bağlılığını yansıtıyor. Uzun mesafeli bir yolculuk sırasında araç beklenmedik bir sorun çıkardı. Chery’nin satış sonrası hizmetleriyle iletişime geçtiğimde, hemen aksiyon alan 7/24 yol yardımının yaklaşımı ve hızı beni şaşırttı. Sorunu hızlı bir şekilde teşhis edip çözdüler ve seyahatime minimum vakit kaybı ile kaldığım yerden devam ettim. Bu deneyim, markanın satış sonrası hizmetlerindeki profesyonelliğini ve verimliliğini gösteriyor. Kapsamlı ilgileri ve destekleri Chery markasına olan güvenimi derinleştirdi.

Bir Chery TIGGO 8 PRO sahibi olarak, en çok gelişmiş sürüş destek sistemlerinden (ADAS) memnunum. Günlük kullanımda, özellikle adaptif hız sabitleme sistemi çok pratik ve öndeki araçtan güvenli bir mesafeyi korurken farklı yol koşullarında rahat bir sürüş yapmamı sağlıyor. Otomatik acil durum fren sistemi, çarpışmaları önlemek için acil durumlarda otomatik olarak fren uygulayarak ek güvenlik sağlıyor. Bu özellikler, TIGGO 8 PRO’ma olan güvenimi ve hayranlığımı artırıyor.

Birçok Chery kullanıcısının deneyimleri, çok sayıda Chery meraklısının düşüncelerini yansıtıyor. Türkiye SUV pazarı açısından, Chery TIGGO 8 PRO’nun yükselişi pazara sadece yeni bir canlılık katmakla kalmıyor, aynı zamanda Çinli otomotiv markalarının uluslararası rekabet gücünü de gözler önüne seriyor. Chery TIGGO 8 PRO, üstün performansı, yüksek kalitesi ve üstün satış sonrası hizmetiyle Türk tüketicilerinin güvenini ve beğenisini kazanarak pazarda saygın bir model haline geldi. TIGGO 8 PRO’nun güçlü yönlerini daha da ileriye taşıyan marka, Türkiye SUV pazarına daha fazla yenilik ve sürprizler getirmeye hazırlanıyor.