Otomotiv Kaynak: İsa ÖZGÜLLER 07.07.2024 11:00 Güncelleme: 07.07.2024 11:34

Chery, Dreams Open, Chery Up sloganıyla Paris 2024 Yaz Olimpiyatları'nı karşılıyor

Chery, Paris 2024 Yaz Olimpiyatları'nı "Dreams Open, Chery Up" sloganıyla karşılıyor.
Chery, Dreams Open, Chery Up sloganıyla Paris 2024 Yaz Olimpiyatları'nı karşılıyor

26 Temmuz - 11 Ağustos tarihleri arasında Fransa’da gerçekleşecek olan Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları için geri sayım başladı. Tüm dünyadaki spor severler tarafından merakla beklenen küresel spor etkinliği, sadece sporcuların yeteneklerini sergilemekle kalmıyor, aynı zamanda tutku, hayaller ve birliğin gücünü de somutlaştırıyor.

Chery ise bu heyecan verici ve görkemli organizasyonu; hayallerin peşinden koşma, kültürel entegrasyon, yenilikçi yaklaşıma olan bağlılığı ve küresel yolculuğu yansıtan, “Dreams Open, Chery Up”sloganıyla çıkıyor. Chery, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları sırasında Paris'te Chery markalı araç sahiplerine yönelik etkinlikler düzenlerken, yine mevcut kullanıcılarına yönelik olimpiyatları yerinde canlı olarak izleme fırsatı sunacak.

Paris 2024 Yaz Olimpiyatları gibi görkemli bir organizasyonda her sporcu azim ve özveri ile zafere olan bağlılıklarını ve mücadelelerini ortaya koyarak hayallerinin peşinde koşuyor. Chery’nin “Bir yerde, Bir yer için” sloganı ise markanın küresel vizyonunun ve hayallerine olan bağlılığının altını çiziyor. Chery, küreselleşme yolculuğunun her adımında “Bir yer  için” ilkesine bağlı kalarak yerel kültürlerle bütünleşiyor ve toplumsal ihtiyaçlara hitap ediyor.

Chery, küresel bir girişim olarak ekonomik kalkınmayı aktif olarak teşvik ediyor, geçim kaynaklarını arttırıyor ve hayırseverlik çabalarını destekliyor. Bununla birlikte marka, 2023 yılında küresel eğitim programı için UNICEF’e 6 milyon dolar bağışta bulundu. Ayrıca marka ormanlarda, sulak alanlarda ve okyanuslarda ekolojiyi korumak ve yenilemek için ve böylece dünya genelindeki doğal ortamları korumak için IUCN ile Mutabakat Zaptı imzaladı. 

Entegrasyon, Chery’nin küreselleşme stratejisinde önemli bir itici güç görevi görüyor. Bu noktada Chery, ürün geliştirme ve yenilikçi teknolojiler alanında önde gelen küresel araştırma kurumları ve işletmeleriyle kapsamlı bir şekilde iş birliği yaparak endüstrinin sınırlarını zorluyor ve gelecekteki ulaşımın dönüşümüne öncülük ediyor. Chery, batarya yönetim sistemleri, motor tahrik sistemleri ve çevre dostu kabinler gibi yeni enerji teknolojilerine odaklanan 8 adet yenilikçi çözümler ve araştırma enstitüsü ortaklığı kurdu. Bu enstitüler, enerji tasarrufu ve akıllı kokpit teknolojileri konusunda uluslararası iş birliklerini destekliyor.

Chery, küreselleşme stratejisi doğrultusunda, yenilikçi teknolojiler ve kullanıcı ile birlikte geliştirme entegrasyonuna odaklanarak geleceğe emin ve kararlı adımlarla ilerliyor. Bu kapsamda marka, Cenevre Otomobil Fuarı’nda, tüm enerji türlerini kapsayan ve kullanıcıların tüm sürüş gereksinimlerini tam olarak karşılayan QPower markasını tanıttı.