Siyaset - Politika Kaynak: Haber Merkezi 22.03.2024 11:42 Güncelleme: 22.03.2024 11:47

Cemiyet ve siyaset dünyasının renkli iftar buluşması

Cemiyet hayatının sevilen simalarından Gülnur Kamaşak'ın Bağımsız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hülya Kavuzlu onuruna verdiği iftar yemeğinde, iş sanat ve cemiyet hayatından özel isimler buluştu.
Cemiyet ve siyaset dünyasının renkli iftar buluşması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayları arasında dikkat çeken isimlerden Bağımsız Hülya Kavuzlu, Büyük Kulüp’te iş sanat ve cemiyet hayatından özel isimlerle bir araya geldi. 

ESRA ÖZKAN-ZEHRA-MELİH TAVUKÇUOĞ

Yerel yönetimlerin siyaset meydanı değil, hizmet sahası olması gerektiğini söyleyen Kavuzlu, “Üreten İstanbul” için projelerini ve planlamalarını katılımcılara anlattı. İstanbul'dan başlayarak tüm dünyaya sevgiyi barışı ve kardeşliği hâkim kılmak için yola çıktıklarını vurgulayan Bağımsız Aday Kavuzlu, “Son derece verimli geçen iftar buluşmasında, değerli katılımcılarımızla İstanbul’umuzu ve projelerimi, özellikle de ‘Yönetim Modelimizi’ detaylarıyla konuştuk. Oldukça verimli geçen bu özel organizasyonda bulunmaktan dolayı son derece memnun oldum.” dedi.

azmi

İş, sanat ve cemiyet hayatından pek çok ismin katıldığı gecede, iki rakip adayın karşılaşması da hoş bir tesadüf oldu. Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu ile İstanbul Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hülya Kavuzlu kameralara birlikte poz verirken, birbirlerine başarılar dilediler.