Kültür Sanat Kaynak: Sema SEZEN 01.09.2024 18:25

Çanakkale Kültür Yolu Festivali'nin ilk gününde Murat Boz coşkusu

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bu yıl 16 şehirde düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin dokuzuncu durağı Çanakkale oldu. Çanakkale Kültür Yolu Festivali'nin birinci gününde onbinlerce kişi sevilen sanatçı Murat Boz'un şarkılarıyla coştu.
Çanakkale Kültür Yolu Festivali'nin ilk gününde Murat Boz coşkusu
Çanakkale Kültür Yolu Festivali kapsamında Anadolu Hamidiye Tabyası Açık Hava Sahnesi’nde düzenlenen Murat Boz konserinden saatler önce hayranları alanı doldurmaya başladı.

Festivalin görkemli sahnesinde sahneye çıkan Murat Boz, “Janti”, “Özledim”, “Üzüleceksin”, “Aşkı Bulamam Ben” gibi hit olmuş şarkılarının yanı sıra seslendirdiği oyun havalarıyla da hayranlarına coşkulu bir gece yaşattı. Zeynep isimli genç bir hayranının kulağına bir şey söylemek istemesi üzerine onu sahneye davet eden Murat Boz, genç kızın tek hayalinin O Ses Türkiye Yarışması’nda Boz’u kendisine döndürebilmek olduğunu söylemesi üzerine sahnede dönerek, “Ben sana dönerdim” dedi.

İlk defa Çanakkale’ye geldiğini söyleyen Boz, “Benim ayıbım olsun. Beni çok güzel karşıladınız. Müthiş bir organizasyon, beni sizlerle buluşturdukları için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum, en büyük teşekkürü de size ediyorum Çanakkale halkı. İlk defa buraya geldim ve aşırı mutlu oldum” diye konuştu. Boz sahneden bir hayranının doğum gününü de kutladı.