Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 30.08.2024 13:00 Güncelleme: 29.08.2024 08:25

Boyner Dynamic Teen çocukları ve gençleri bambaşka bir mağaza deneyimiyle buluşturuyor

Yeni nesil deneyim mağazacılığında önemli adımlar atan Boyner, performans sporlarını odağına aldığı Boyner Dynamic mağazalarının ardından şimdi de 8-16 yaş aralığındaki gençlere ve çocuklara özel, yepyeni bir konsept mağaza hayata geçirdi. Boyner, 'Bambaşka Bir Enerji Bambaşka Bir Deneyim' mottosuyla hayata geçirdiği "Boyner Dynamic Teen" mağazası ile sporu küçük yaştan itibaren yaşamının bir parçası haline getiren çocukların ve gençlerin yanında olmayı hedefliyor.
Boyner Dynamic Teen çocukları ve gençleri bambaşka bir mağaza deneyimiyle buluşturuyor

Sporu, eğlenceyi, interaktif deneyimleri ve dünyaca ünlü markaları bir arada sunan Boyner Dymamic Teen, tüm çocukları ve gençleri dinamizm dolu eğlenceli bir dünyaya davet ediyor.

Aktif yaşam tutkusunu deneyimle buluşturan Boyner, kısa bir süre önce hayata geçirdiği Boyner Dynamic mağazaları ile dünyaca ünlü spor markalarının performans sporlarıyla ilgili giyim ve aksesuarlarını tek bir çatı altında sunmaya başlamıştı. Yetişkinlerin yanı sıra çocukları ve gençleri de odağına alan Boyner, bu defa Boyner Dymamic Teen ile yepyeni bir mağaza konsepti hayata geçirdi.  

Yenilenen Boyner İstinyePark İstanbul’un -2. ve -3. katında açılan Boyner Dynamic Teen, dünyaca ünlü spor marka seçkisiyle çocukların ve gençlerin enerjisinden ilham alıyor ve performans sporlarına ait en güncel giyim parçalarını onlar için bir araya getiriyor. Basketbol, voleybol, kaykay, tenis, futbol, jimnastik, yüzme ve doğa sporları gibi farklı spor disiplinlerine ait giyim, spor ayakkabı ve aksesuarların bulunduğu iki katlı mağazada, çocukları ve gençleri eğlenceli ve interaktif deneyimler karşılıyor.

Keşfedilmeyi bekleyen dijital deneyimler Boyner Dynamic Teen’de

Çocukların ve gençlerin merak noktası olmaya aday Boyner Dynamic Teen’de eğlenceli deneyimler ve dijital alanlar da bambaşka bir dünya sunuyor. Teknolojinin ve sanal dünyanın limitsizliğiyle tasarlanan bu alanlarda interaktif bisiklet parkurunda sürüş, yanıp sönen basketbol toplarına zıplayarak belli bir süre içinde dokunma, dijital ekranda görünen hareketleri birebir hızlıca uygulayarak puan kazanılan eğlenceli oyunlar, sanal futbol topuyla şut atma gibi farklı deneyim alanları gençleri ve çocukları alışverişin ötesinde renkli, dinamik ve eğlenceli bir dünyaya taşıyor.

Çamurdan: “Sporu küçük yaştan itibaren bir alışkanlık ve yaşam tarzı haline getiren çocukların ve gençlerin bu yolculuklarında yanlarında olmak istiyoruz”

Boyner Dynamic Teen mağaza konseptiyle ilgili konuşan Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Eren Çamurdan, “Spor ve dinamizm odağında hayata geçirdiğimiz Boyner Dynamic mağazalarımız aktif yaşamı hayat tarzı haline getirenlerin en sevdiği alışveriş destinasyonlarından biri oldu. Şimdi bu yatırımımızı bir adım ileri taşıyor ve Boyner Dynamic Teen ile gençlere ve çocuklara özel yepyeni bir dünyanın kapılarını aralıyoruz. Onların enerjisi ve spor tutkusundan ilham alarak tasarladığımız Boyner Dynamic Teen mağazamızla 8-16 yaş grubu ile daha özel bir buluşma gerçekleştiriyoruz. Yüzme, basketbol, tenis, voleybol, hentbol, kayak, futbol, atletizm gibi pek çok farklı spor dalına ait tüm parçalar ve dünyaca ünlü markalar bu mağazamızda yerini alıyor. Boyner Dynamic Teen ile küçük yaştan itibaren sporu bir alışkanlık ve yaşam tarzı haline getiren çocuklarımızın yanında olmayı hedefliyoruz” dedi.

Boyner Dynamic Teen, ilk adresiyle yenilenen Boyner İstinyePark İstanbul’un -2. ve -3. katında tüm ebeveynleri, çocukları ve gençleri bekliyor.