Yerel Yönetimler Kaynak: Hibya Haber Ajansı 30.08.2024 11:00 Güncelleme: 29.08.2024 08:27

Bornova Belediyesinden tekerlekli sandalye, hasta yatağı ve hasta bezi dağıtımı

Bornova Belediyesi, engelli vatandaşlar ve yatağa bağımlı hastaları olan ailelere hasta bezi, hasta yatağı ve manuel ile akülü tekerlekli sandalye yardımları gerçekleştiriyor.
Bornova Belediyesinden tekerlekli sandalye, hasta yatağı ve hasta bezi dağıtımı

Bornova Belediyesi, engelli vatandaşlar ve yatağa bağımlı hastaları olan ailelere hasta bezi, hasta yatağı ve manuel ile akülü tekerlekli sandalye yardımları sunuyor.

Yardımlardan faydalanmak isteyen vatandaşlar, Bornova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvuru yaparak gerekli evrakları iletiyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı sosyologlar, başvuruların ardından vatandaşların ekonomik durumlarını ve ihtiyaçlarını titizlikle inceliyor. Yapılan hane tespit çalışmaları sonucunda, gerçekten ihtiyacı olduğu belirlenen vatandaşlara yardımlar teslim ediliyor.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını ve bu desteklerin artarak devam edeceğini belirterek “Engelli vatandaşlarımızın ve yatağa bağımlı hastalarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak, onlara daha rahat bir hayat sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bornova Belediyesi olarak, engelleri birlikte aşacak ve herkes için daha yaşanabilir bir kent yaratacağız. Bu destekler, yalnızca bir başlangıç; daha birçok projeyle vatandaşlarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.