Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 14.06.2024 15:01 Güncelleme: 14.06.2024 15:18

Başkan Ünlüce'den Babalar Günü ve Kurban Bayramı mesajı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Babalar Günü ve Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başkan Ünlüce'den Babalar Günü ve Kurban Bayramı mesajı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ünlüce, Babalar Günü'nü yayımladığı mesajda şu sözlerle kutladı:

"Dünyaya ‘merhaba’ dediğimiz ilk andan itibaren hayatımızın her anında yanımızda olan, sevgi ve emekleriyle bizleri büyüten babalarımız, ailemizin temel direği, çocuklarımızın ilk kahramanlarıdır. Başta vatanımız için hayatlarını feda eden kahraman şehitlerimizin babaları olmak üzere, aramızda olmayan babalarımızı rahmetle anıyor güzel günlerin fedakar mimarları tüm babalarımızın ‘Babalar Günü’nü tebrik ederek, sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum."

Kurban Bayramı'nı kutladığı mesajda bayramın paylaşmak olduğunu belirten Ünlüce, "Rengarenk şekerlerle çocukları kapıda bekleyen büyüklerimizdir. Sofralarda bereket, hanelerde huzur demektir" dedi.

Başkan Ünlüce, Türkiye'nin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların bu bayramda önemli bir görev yüklediğini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

"Bayram vesilesiyle komşularımızdan ve sokağımızdan başlayarak uzanan her eli tutmalı, zor günlerde birbirimizin yanında olduğumuzu en güçlü şekilde hissettirmeliyiz. Kurban Bayramımızın Yunus gönüllü, sevgi ve hoş görünün simgesi güzel şehrime, ülkemize, İslam alemine ve insanlığa barış, huzur, bereket getirmesini diliyorum. Sevdiklerimizle bir arada olmanın kıymetini bileceğimiz nice mutlu bayramlara."