Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 28.08.2024 13:00 Güncelleme: 23.08.2024 07:33

Başkan Özdemir: Nilüfer'i birlikte yöneteceğiz

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Nilüfer Sanayici ve İş Adamları Derneği (NİLSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
Başkan Özdemir: Nilüfer'i birlikte yöneteceğiz

Ziyarette konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, NOSAB’ın kent için kıymetli bir bölge olduğunu belirterek, burada örnek bir kurumsal yapının bulunduğunu söyledi. Aynı zamanda çevreci ve altyapı konusunda dikkat çeken çalışmalar yapıldığını ifade eden Başkan Şadi Özdemir, bölgeyi yakından takip ettiğini dile getirdi.

Göreve geldiklerinden bu yana ortak akıl vurgusu yaptıklarını hatırlatan Başkan Şadi Özdemir, nasıl bir Nilüfer olması gerektiği konusunda geniş katılımlı bir yapının oluşması için çabaladıklarını kaydetti. Nilüfer’in Türkiye’nin 8’inci kıymetli ilçesi olduğunu ifade eden Başkan Şadi Özdemir, “Hedefimiz Nilüfer’i birinci sıraya çıkarmak. Sanayici, çiftçi, siyasetçi, odalar, meslek örgütleri, mahalle komiteleri, kadın dernekleri gibi birçok yapının bulunduğu  ortak akılla Nilüfer’i birlikte yöneteceğiz.” diye konuştu. 

NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez de yerel seçimlerde başarı elde eden Başkan Şadi Özdemir’i kutladı. Sanayici olarak kaçak yapılardan rahatsız olduklarını dile getiren Gülmez, tarım alanlarının sanayiye dönüşmesini doğru bulmadıklarını dile getirdi.

NİLSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras ise kaçak yapılaşmanın Türkiye'nin sorunu olduğunu belirterek, planlama ile bunun önüne geçilebileceğini kaydetti. Bölge olarak sosyal projeler yaptıklarını da anımsatan Aras, yapılacak iş birliklerine katkı sunmak istediklerini sözlerine ekledi.