Kahramanmaraş 14.09.2023 10:24

​Başkan Güngör, Bisiklet Dağıtım Programında Çocuklarla Bir Araya Geldi

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Karacasu Geçici Barınma Merkezi'nde düzenlenen Bisiklet Dağıtım Töreni'ne katılan Başkan Güngör, "Depremin ilk gününden itibaren yanımızda olan, desteklerini eksik etmeyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yeni bisikletleri yavrularımıza hayırlı olsun" dedi.
​Başkan Güngör, Bisiklet Dağıtım Programında Çocuklarla Bir Araya Geldi

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Karacasu Geçici Barınma Merkezi’nde düzenlenen Bisiklet Dağıtım Töreni’ne katılan Başkan Güngör, “Depremin ilk gününden itibaren yanımızda olan, desteklerini eksik etmeyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yeni bisikletleri yavrularımıza hayırlı olsun” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Karacasu Geçici Barınma Merkezi’nde düzenlenen Bisiklet Dağıtım Töreni’ne katıldı. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve konteyner kentte yaşayan vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen programda, Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından çocuklara bisiklet hediye edildi. Bisikletlerine kavuşan çocukların sevinçleri yüzlerinden okunurken, aileler de emeği geçen herkese teşekkür etti.

Biz Birlikte Güçlüyüz

Dağıtımı gerçekleştirilen bisikletlerin çocuklara hayırlı olmasını dileyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “6 Şubat depremlerinin ardından sık sık Kahramanmaraş’ı ziyaret edip vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bugün de çocuklarımıza bisiklet dağıtımı için buradayız. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Çok zor bir süreç ancak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devlet-millet olarak deprem bölgesindeki yaraları sarmaya gayret ediyoruz. İlk günden itibaren tüm Türkiye olarak çok büyük bir dayanışma örneği gösteriyoruz. Bizler de imkânlarımız ölçüsünde sizlerin yanında olmaya çalışıyoruz. Biz birlikte güçlüyüz. Bugün dağıtımını gerçekleştirdiğimiz bisikletlerimiz yavrularımıza hayırlı olsun” cümlelerini kaydetti.

Tüm Alanlarda Süreçler Hızlı Bir Şekilde İlerliyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Öncelikle dünyanın gördüğü en büyük felaketlerinden birinin ardından Kahramanmaraş’ımızın bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz. Depremin ardından çadırdan konteynere hızlı bir geçiş süreci yaşadık. Kalıcı konutlarımızın inşası hızla devam ediyor. İnşallah Ekim ayı içerisinde kalıcı konutların teslimine başlanacak ve Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği hedef doğrultusunda hemşehrilerimizin büyük bir kısmı bir yıl içerisinde konutlarına kavuşacak. Yeni Kahramanmaraş hedefimiz doğrultusunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ile yoğun bir çalışma yürütüyoruz” ifadelerini kullandı.

“Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne Teşekkür Ediyoruz”

Deprem süresince verdiği desteklerden dolayı Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’ya teşekkür eden Başkan Güngör, “Bugün de kardeş belediyelerimizden Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği bisiklet dağıtım programında bir araya geldik. Yavrularımız yeni bisikletlerine kavuşuyor. Depremin ilk gününden itibaren yanımızda olan, desteklerini eksik etmeyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Çocukların Sevinci Bizleri de Mutlu Ediyor

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin, “Çocuklarımızın sevinci bizleri de çok mutlu ediyor. Yeni bisikletleri çocuklarımıza hayırlı olsun. Destekleri için Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.