Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 02.05.2024 00:00 Güncelleme: 02.05.2024 09:55

Başkan Er, Emek ve Dayanışma Günü'nde belediye çalışanlarıyla bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, ziyaret ettiği Büyükşehir Belediyesi Zabıta Amirliği, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Temizlik Şube Müdürlüğü çalışanlarının 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.
Başkan Er, Emek ve Dayanışma Günü'nde belediye çalışanlarıyla bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Er, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı birimlere ziyarette bulunarak görevi başında olan çalışanlarla bir araya geldi.

Er, ilk olarak Zabıta Amirliğini ziyaret etti. Burada görevi başında olan personellerle bir araya gelen Başkan Sami Er, zabıta ekiplerinin belediyenin önemli unsurlarından biri olduğunu söyleyerek, şunları ifade etti:

“Bugün Emekçi Bayramı, bu vesileyle ilk olarak kendi personellerimizin gününü kutlamak, taleplerini dinlemek ve hemhal olmak istedik. Her zaman kullandığım bir ifade vardır; ‘Zabıta, belediyenin aynasıdır.’  Bütün personellerimize görev düştüğü gibi zabıta personellerimize de büyük görevler düşüyor. Çünkü zabıtalar belediyemizin kolluk kuvvetidir.”

Daha sonra Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na geçen Başkan Er, itfaiye personellerinin de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı. Burada personellerle bir süre sohbet eden Er,  birim yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Son olarak Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı Temizlik Şube Müdürlüğü personellerini ziyaret eden Başkan Sami Er, çalışanların Emek ve Dayanışma Gününü kutlayarak sohbet etti.