Spor Kaynak: Hibya Haber Ajansı 21.08.2024 15:00 Güncelleme: 16.08.2024 15:11

Başkan Büyükkılıç'tan Kayserispor'a 'destek' çağrısı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Trendyol Süper Ligdeki ilk maçında Net Global Sivasspor'u ağırlayacak olan Bellona Kayserispor'a destek çağrısında bulunarak, sarı kırmızılı taraftara maç saatinde 'ücretsiz ulaşım' hizmeti verileceğini duyurdu.
Başkan Büyükkılıç'tan Kayserispor'a 'destek' çağrısı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bellona Kayserispor’u yeni sezonda da yalnız bırakmayacaklarını belirterek, Sivasspor maçında da taraftar desteğinin önemini vurguladı.

Şehrin Süper Lig’deki temsilcisini desteklemek için taraftarın Sivas maçında stadı doldurmaları çağrısında bulunan Başkan Büyükkılıç, “Hibrit çim sistemi ve yenilenen tribünlerimizle Bellona Kayserispor’umuzu büyük bir heyecanla bekliyoruz. Yedek kulübelerinden takım alanlarına kadar her detayını büyük bir titizlikle hazırladığımız stadyumumuzda, şehrimizin takımı, sarı kırmızı sevdamıza gelin hep birlikte destek olalım” dedi.

Büyükkılıç, Passolig kartı olan Bellona Kayserispor taraftarına saat 17.00 ile 22.00 saatleri arasında hizmet verecek tramvay araçları ile ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacağını duyurdu.