Vakıf Katılım web
Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 28.06.2024 12:00 Güncelleme: 28.06.2024 12:36

Başkan Büyükkılıç'tan ilçelere ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhur İttifakı ortaklarından Özvatan, Sarıoğlan ve Bünyan belediyelerini ziyaret etti.
Başkan Büyükkılıç'tan ilçelere ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Özvatan, Sarıoğlan ve Bünyan ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi

İlk olarak Özvatan AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, birlik ve beraberlik olgusuna vurgu yaparak, “Her zaman olduğu gibi bizim samimi ve sıcak bir şekilde karşılıyorsunuz. Vermiş olduğunuz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bizim yegâne başarımızın sırrı birliğimiz, beraberliğimiz, bunu sağladığımızda Cenab-ı Allah bereket verir. Birlik ve beraberlikte bereket var” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Özvatan ziyaretinin ardından AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve il yönetimi ile birlikte Sarıoğlan ilçesine geçti.

Önce AK Parti Sarıoğlan İlçe Başkanı İbrahim Özkurt ve ilçe teşkilatını ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, burada partililerle bir süre sohbet etti. Ardından Sarıoğlan Belediyesi’ni ziyaret eden Büyükkılıç, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım ve belediye çalışanları ile bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve il yönetimiyle birlikte Bünyan ziyaretlerine AK Parti İlçe Başkanlığı ile başlayan Başkan Büyükkılıç, İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı Koç ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

Daha sonra Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Büyükkılıç, misafirperverlikleri için İlçe Başkanı Tevfik Düzen ve ilçe yönetimine teşekkür etti.