Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 01.05.2024 16:30 Güncelleme: 01.05.2024 13:27

Başkan Büyükkılıç'a tebrik ziyaretleri devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, garnizon komutanını, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve müdürleri makamında ağırladı.
Başkan Büyükkılıç'a tebrik ziyaretleri devam ediyor

Başkan Büyükkılıç’a Kayseri Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Mehmet Emin Aslantürk ve Memur-Sen’e bağlı sendika yöneticileri, Kayseri Orman Bölge Müdürü İsa Çapkın, DSİ Bölge Müdürü Rahmi Şahin, TEİAŞ Bölge Müdürü İhsan Kılıçoğlu, Diş Hekimleri Odası Başkanı İlhan Karacalar ve oda yönetimi, Seyyid Burhaneddin Hazretleri Hizmet Vakfı Başkanı Ali Akbudak ve vakıf yönetimi, Kapalı Çarşı Derneği Başkanı Raşit Benk ve dernek yönetimi, önceki dönem AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, muhtarlar Bekir Tümüklü, Fazıl Demircioğlu, Ümit Yılmaz, Hakan İmdat ve Tamer Bulut ile Madame Beauty Wellness yetkilileri Ayşegül İçöz ve Gökşin İçöz tebrik ziyaretinde bulundu.

Yeni dönemin hem şehre hem de şahsına hayırlı olması temennisinde bulunan Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Aslantürk, “Çalışmalarınızı Kayseri’miz adına Memur Sen olarak yakinen takip ediyoruz. Şehrimiz adına Büyükşehir Belediyemiz kanalı ile yapılan her türlü hizmetin biz takipçisiyiz ve katkı sunmaya her zaman hazırız” dedi.

Memur-Sen İl Temsilcisi Aslantürk ve heyet tarafından Başkan Büyükkılıç’a nostaljik gaz lambası ve plaket hediye edildi.

Gerçekleşen ziyarette ayrıca Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri tarafından da Büyükkılıç’a KOSB yazılı çini takdimi yapıldı.