Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 23.05.2024 12:01 Güncelleme: 23.05.2024 14:25

Başkan Büyükkılıç, ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ziyaretçilerini makamında misafir etmeyi sürdürüyor.
Başkan Büyükkılıç, ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 31 Mart yerel seçimleri sonrası, kamu, kurum ve kuruluşlar, sağlıkçılar, siyasetçiler, eğitimciler, dernek, oda temsilcileri ve vatandaşları makamında konuk etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Kayseri Bölge Müdürü Yahya Tekin ve beraberindekiler, Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Öz Ağaç İş Sendikası Genel Başkanı Av. Tuncay Dolu ve Gazi Şahin, Kayseri Eczacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Ecz. Uğur Nuri Akın, Taş Mektep Kayseri Lisesi Mezunları Dernek Başkanı Ömer Uzunluoğlu, Aydınlar Ocağı Başkanı Hüseyin Türkmen, Perakendeciler Derneği (PERDER) Başkanı Halit Kurt, Yeni Ufuklar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kenanoğlu ve beraberindeki misafirler, büyükşehir belediyesini ziyaret etti.

Misafirlerini makamında kabul eden Başkan Büyükkılıç, ziyaret için gelen konukları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemeye devam edeceklerini söyledi.