Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 23.05.2024 12:00 Güncelleme: 23.05.2024 14:07

Başkan Büyükkılıç: Spor A.Ş.'ye ait 8 farklı tesise 20 bin kişi üye oldu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2024 Avrupa Spor Şehri Kayseri'de Büyükşehir Spor A.Ş.'nin faaliyetinde bulunan tam donanımlı 8 spor tesisinde 20 bin üyeye ulaşıldığını söyledi.
Başkan Büyükkılıç: Spor A.Ş.'ye ait 8 farklı tesise 20 bin kişi üye oldu

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, şehrin altyapısına verilen önem kadar insan altyapısına da önem verdiklerini ifade ederek, 2024 Avrupa Spor Şehri Kayseri’de Spor A.Ş.’nin tam donanımlı 8 spor tesisinde 20 bin üyeye ulaştığını kaydetti.

Büyükkılıç, Spor A.Ş.’ye ait 8 farklı tesise 20 bin kişinin üye olduğunu vurgulayarak, “Bu sene 2024 Avrupa Spor Şehri Kayseri’mizde bulunan tam donanımlı tesislerimiz olan Spor A.Ş. Millet Bahçesi Sağlıklı Yaşam Merkezi, Fuar Sağlıklı Yaşam Merkezi, Köşk Sosyal Yaşam Merkezi, Talas Sosyal Yaşam Merkezi, Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi, Sümer Spor Tesisi, Fizyospor Merkezi, Talas Spor Tesislerimize 20 bin kişi üye oldu.” diye konuştu.

Bu tesislerde fitness, stüdyo, havuz, aletli pilates, klinik pilates, fitcross, spinning gibi birçok hizmet verdiklerinin altını çizen Başkan Büyükkılıç, Kayseri’yi sporun başkenti haline getirebilmek için hizmetleri ve projeleri aralıksız sürdüreceklerini sözlerine ekledi.