Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 26.03.2024 13:01 Güncelleme: 26.03.2024 13:20

Başkan Büyükkılıç, iftar programında gençlerle bir araya geldi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kayseri İl Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar programına katılarak gençlerle iftar sofrasına oturdu.
Başkan Büyükkılıç, iftar programında gençlerle bir araya geldi

Başkan Büyükkılıç, TÜGVA Kayseri İl Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar programına katılarak gençlerle iftar sofrasında buluştu. 

İftar programında gençlere hitap eden Büyükkılıç, organizasyondan dolayı TÜGVA Kayseri İl Temsilciliği’ne teşekkür etti.

Gençlerin bu günleri ileride çok hatırlayacağını ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Bu güzellikleri görmek bizleri tabi ki ümitlendiriyor. Anlamlı şu sözü söyleyerek aranızdan ayrılmak istiyorum; ‘Yarınlar yorgun olanların değil rahatından vazgeçenlerin olacaktır.’ O açından siz rahatını düşünen değil çalışan, koşturan, geleceğe ümitle bakan sevgili gençlerimiz olarak sayınızı arttıracaksınız.” şeklinde konuştu.

Başkan Büyükkılıç, daha sonra teravih namazı için Alpaslan Mahallesi’nde bulunan Simiten Elmaağaçlı Camii’ne geçerek namazın ardından vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleri ile sohbet eden Büyükkılıç, talep ve önerileri de bizzat dinledi.