Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 24.08.2024 13:00 Güncelleme: 21.08.2024 13:02

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, çocuklara sanal gerçeklik gözlüğünü tanıtıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma'daki çocukları sanal gerçeklik gözlüğü aracılığıyla Bandırma Vapuru'nda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla buluşturdu.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, çocuklara sanal gerçeklik gözlüğünü tanıtıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Bandırma’da Çepni ve Doğanpınar kırsal mahallelerindeki çocuklara VR sanal gerçeklik gözlüğü tanıtıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; çocukları önce Bandırma Vapuru’nda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla buluşturuyor ve hemen ardından ise Roller Coaster heyecanını yaşatıyor.

Köylerine böyle bir hizmet getirdiği için Başkan Akın’a, teşekkürlerini ileten Çepni Mahallesi Muhtarı İsmail Köymen “Çocuklar çok eğlendi. Mahallemizin çocuklarını çok mutlu gördük. Bu etkinliklerin devamının gelmesini isteriz. Çocuklarımızın gelişimi için bu tür etkinliklerin yapılmasını önemsiyoruz. Etkinlikler, çocuklarımızın gelişimine katkı sunuyor.” diyerek mahallelerinde çocukların VR gözlük sayesinde güzel zaman geçirdiklerini söyledi.