Eğitim Kaynak: Hibya Haber Ajansı 25.08.2024 13:00 Güncelleme: 21.08.2024 10:42

BAKGEM ile 32 öğrenci üniversiteye yerleşti

Bakırköy Belediyesi'nin hizmetlerinden biri olan Bakırköy Gençlik Eğitim Merkezi'nde (BAKGEM) ücretsiz olarak üniversiteye hazırlık kurslarına katılan 32 öğrenci üniversitelerdeki bölümlere yerleşti.
BAKGEM ile 32 öğrenci üniversiteye yerleşti

Bakırköy Belediyesi’nin öğrencilere destek olmak için kurduğu Bakırköy Gençlik Eğitim Merkezi’nde (BAKGEM) alanında uzman ve deneyimli öğretmenler tarafından YKS’ye hazırlanan 32 öğrenci mühendislikten öğretmenliğe kadar çeşitli bölümlere yerleşti.

BAKGEM’in, öğrencilerin üniversite sınavına hazırlanmalarına destek olmak amacıyla, Matematik, Fen Bilimleri, Türkçe-Edebiyat, Sosyal Bilimler gibi temel alanlarda verdiği ücretsiz hazırlık kurs hizmetinin yeni dönem kayıtları devam ediyor.

Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, “Bakırköy Gençlik Eğitim Merkezi’nde yıl boyunca ücretsiz kurslarımıza katılarak üniversiteyi kazanan öğrencilerimizi tebrik ederim. Bundan sonra da öğrencilerimize olan desteklerimiz artarak devam edecek. BAKGEM’in yeni dönem kayıtlarımıza başvurarak alanında uzman öğretmenlerimizle yeni döneme hazırlanmak isteyen öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi.