Spor Kaynak: Hibya Haber Ajansı 22.04.2024 07:30 Güncelleme: 22.04.2024 09:42

Bakan Bak'tan milli atletler için tebrik mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Antalya'da düzenlenen Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası'nda elde ettikleri başarı ile Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılmaya hak kazanan milli atlet takımından Salih Korkmaz ve Meryem Bekmez için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Bak'tan milli atletler için tebrik mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Antalya’da düzenlenen Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası'nda elde ettikleri başarı ile Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılmaya hak kazanan milli atlet takımından Salih Korkmaz ve Meryem Bekmez’i yayımladığı mesaj ile tebrik etti.

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadeleri kullandı:

“ Antalya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası'nda ilk defa yapılan karışık bayrak maraton yarışında elde ettikleri başarı neticesinde Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkı kazanan Salih Korkmaz ve Meryem Bekmez’den oluşan milli takımımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na sayılı günler kala gelen her kota bizi ayrı heyecanlandırıyor. Bizi gururlandıran Salih Korkmaz ve Meryem Bekmez sporcularımıza ülkemizi temsil edecekleri Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda başarılar diliyorum. Harikasın milli takım. ”