Asayiş Kaynak: Hibya Haber Ajansı 04.05.2024 00:00 Güncelleme: 04.05.2024 14:24

Antalya'da özel bir huzurevinde bıçaklı saldırı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait özel bir huzurevinde meydana gelen bıçaklı saldırıda 2 yaşlının hayatını kaybettiğini, ağır yaralanan 1 yaşlının ise hayati tehlikesinin devam ettiğini açıkladı.
Antalya'da özel bir huzurevinde bıçaklı saldırı

Bakanlık, bazı basın yayın organlarında yer alan Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait özel bir huzurevinde yaşanan bıçaklı saldırı haberlerine ilişkin açıklama yapılmasının uygun görüldüğünü bildirdi.

Huzurevinde gece saatlerinde gerçekleşen olayda 2 yaşlının hayatını kaybettiği, ağır yaralanan 1 yaşlının ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilen açıklamada olayın öğrenilmesinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin huzurevine ivedilikle intikal ettiği, huzurevi sakinlerine ve personele yönelik gerekli psikososyal destek sağlamaya başladığı aktarıldı.

Açıklamada kaçan saldırganın ise emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındığı belirtilerek, “Olayla ilgili Bakanlığımızca inceleme başlatılmış olup konunun yakinen takipçisi olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız.” denildi.