Vakıf Katılım web
Güncel - Yaşam Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 22.06.2024 13:36

Anadolu Sigorta, Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü'nü Kurdu

Sigortacılık alanında geniş hizmet ağıyla 99 yıldır müşterilerinin yanında duran Anadolu Sigorta, Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü'nü kurdu. Yeni açılan Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü, Konya ve çevre illerde sigortacılık bilincinin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmak ve Anadolu Sigorta müşterilerine en iyi hizmeti sunmak amacıyla faaliyete başladı. Anadolu Sigorta'nın Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü, merkez il Konya olmak üzere, Aksaray, Niğde ve Karaman illerini de kapsayan geniş bir sorumluluk alanına sahip olacak.
Anadolu Sigorta, Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü'nü Kurdu

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan: “Yeni bölge müdürlüğümüzün müşterilerimizin sigortacılık ihtiyaçlarına hızlı ve etkin çözümler sunacağına inanıyoruz”

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan “Yaygın bir satış yönetimi ağıyla, satış kanallarımıza ve müşterilerimize daha yakın olmayı hedefleyen Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü’müz, satış odaklı bakış açısıyla faaliyetlerini daha etkin bir şekilde yürütecek. Bu doğrultuda, daha yüksek kalitede hizmet vereceğimize ve mevcut pazar payımızda artış sağlayacağımıza inancımız tam. Anadolu Sigorta olarak, yeni bölge müdürlüğümüzün sigorta bilincinin yaygınlaştırılmasında önemli bir rol oynayacağına ve bölgedeki müşterilerimizin sigortacılık ihtiyaçlarına hızlı ve etkin çözümler sunacağına inanıyoruz. Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü'nün kuruluşunun, Konya ve çevre illerdeki tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz” şeklinde konuştu.