Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 25.08.2024 16:00 Güncelleme: 21.08.2024 10:33

Afyonkarahisar'da Milli Görüş Pikniği düzenlendi

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen Milli Görüş Pikniğinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
Afyonkarahisar'da Milli Görüş Pikniği düzenlendi

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Milli Görüş Pikniği etkinliği düzenlendi. Piknikte çocuklar için palyaço gösterileri ve oyun alanları; aileler için ödüllü oyunlar ve birçok etkinlik gerçekleştirildi. Piknikte birlik ve beraberlik mesajları verildi.

“Afyonkarahisar’da büyük bir aileyiz”

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, Milli Görüşçüler olarak Afyonkarahisar’da büyük bir aile olduklarını belirterek, “Bu buluşmayı bir olmaya, beraber olmaya, hedefe kitlenmeye, çalışmalarımızı bir adım öteye taşımaya vesile kıldık. Tüm zamanımızı, şevkimizi, heyecanımızı ve maddi kaynaklarımızı bu dava için ortaya koyuyoruz.” dedi.

Afyonkarahisar’da siyaset anlayışlarıyla her alanda var olmaya çalıştıklarını söyleyen Karataş, şunları ifade etti:

“Milletimizin umudu olarak onların huzuru ve geleceği için gayret ediyoruz. Ancak Türkiye’de siyaset gündemi sürekli değişiyor ama 22 yıldır iktidarda olanlar şimdi geldiğimiz noktada suçu başkalarına atıyor. İktidar tam anlamıyla inanç değerlerimizi sömürüyor. Bu göz boyamalara asla inanmıyoruz.”

“Milli Görüş sıkıntılardan kurtuluşun reçetesidir”

Genel İdare Kurulu Üyesi Ali Hazer ise konuşmasında hem ülkedeki kardeşleri için hem de bütün insanlığın huzuru için çalıştıklarını dile getirerek, şunları söyledi:

“Erbakan Hocamız, Milli Görüş’ün hakim olması için aynı anda birçok mücadeleye girdi ancak siyaset olmadan bunun mümkün olamayacağını karşılaştığı engellerden sonra anladı. Siyasette Erbakan Hocamızın amacı bir makamı işgal etmek değildi. O hem Türkiye’nin hem de tüm dünyanın huzur ve refaha kavuşması için siyaseti bir araç olarak kullanmak istedi. Milli Görüş ülkemizin yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtuluşun reçetesidir.”

Etkinliğe Saadet Partisi İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatlarının yanı sıra Milli Görüşçü Kuruluşlar Anadolu Gençlik Derneği, Milli Gençlik Vakfı, Şuurlu Öğretmenler Derneği, Din Görevlileri Derneği, Cansuyu Derneği ve çok sayıda misafir katıldı.