Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Mustafa Ercan ORTAÇ 19.04.2024 14:15

Rolling Stone'dan İki Yıl Üst Üste Ödül Alan Oyun Kulaklığı - Arctis Nova Pro Wireless

Arctis Nova Pro Wireless'ımız yakın zamanda duracak gibi durmuyor, bu yüzden henüz kullanmaya başlamadıysanız asla geç kalmış sayılmazsınız.
Rolling Stone'dan İki Yıl Üst Üste Ödül Alan Oyun Kulaklığı - Arctis Nova Pro Wireless

SteelSeries sadece oyun oynamaktan ve inovasyondan daha fazlasıdır. Aynı zamanda bir yaşam tarzıdır. Oyuncularla iyi anlaşıyoruz, bu çok açık. Ancak SteelSeries'in erişimi ana akım medyaya da genişliyor. Ürünlerimiz, erkeklere, kadınlara, yaşam tarzı tavsiyelerine, müziğe, elektroniğe, bilime ve daha fazlasına yönelik yayınlardan her şeye kadar çeşitli yayın organları için sayısız dergide yer aldı.

Ve kazanmaya devam ediyoruz.

Arctis Nova Pro Wireless, hem 2023 hem de 2024'te iki yıl üst üste "En İyi Oyun Kulaklığı" olarak ödüllendirildi.

“Aktif gürültü engelleme özelliği şimdiye kadar test ettiklerimizin en iyisi, öyle ki en yoğun oyun seanslarınızda klavye ve fare tıklamalarını bile duymayacaksınız.”

 Bu daha başlangıçtı... 2024 yılında Rolling Stone'un söyledikleri bunlardı:

“SteelSeries Arctis Nova Pro oyun kulaklığı, net ve karmaşık birinci sınıf ses sunarak rakiplerini geride bırakırken, gürültü önleyici ve 360 derece uzamsal ses özellikleri oyunculara daha derin bir daldırma hissi verir.”,

En büyük ve en etkili müzik ve yaşam tarzı dergilerinden biri olan Rolling Stone, kulaklığımızı tüm özelliklerinin yanı sıra "hassas ses için tasarlanmış sağlam bir baz istasyonu sayesinde" Çoklu Sistem Bağlantısı özelliği aracılığıyla aynı anda bir konsola ve bir oyun bilgisayarı kurulumuna bağlanabilmesi nedeniyle övüyor.

Sıfırdan üretilen Arctis Nova Pro serisi, daha önce hiç olmadığı gibi bir dizi oyun platformu arasında sorunsuz bir şekilde aktarılan şık Danimarka tasarım estetiği ile yüksek kaliteli ses, yapay zeka destekli ses netliği ve gün boyu konfor için yeni bir mükemmellik seviyesi üretir.