VE TÜPRAŞ STADYUMUNDA YALIN RÜZGARI

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Geçtiğimiz cuma günü Beşiktaş Tüpraş Stadyumunda inanılmaz bir Yalın konseri gerçekleşti, hem de sanat hayatındaki 20. Yılına yakışan harika bir organizasyon ile.

Ben çok çok üzülerek konsere katılamadım ama Tüpraş Stadyumundan yapılan bütün paylaşımları an ve an soluksuz takip ettim. Sahneye çıktığı andan veda anına kadar bütün seyircinin kalbine dokunmuş Yalın. Bir sanatçının yaşayabileceği en güzel duygulardan biri olsa gerekstadyumda konser verebilmek. 40 bin hayranı ile bir arada harika bir cuma gecesine imza atan Yalın, saha içinden en üst tribünlere kadar dolulukla karşılaşınca ‘bu gerçek mi?’ diyerek duygularını ifade etmiş. 

"Gözlerime inanamıyorum, bu gerçek mi? Biri beni çimdiklesin. Lütfen rica etsem ışıkları açabilir misiniz? Bu muhteşem tabloyu görmek istiyorum. 20 yıllık müzik hayatımda böyle bir şey görmedim. Beni çok mutlu ettiniz, demek ki sizlerin gönlünde bir yer etmişim. Aylar öncesinden satılan biletlerden böyle olacağı belliydi" sözleriyle duygularını dile getirmeye devam etmiş. 

Dört yaşında bir çocukken kurduğum hayallerin geldiği nokta işte burasıdır diyen Yalın, güler yüzü, pozitifliği, büyüleyici sesi ve harika şarkıları ile sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşatıp kalplerinde ayrı bir yere oturdu bile. Umarım ki en yakın zaman da tekrar büyük bir konser organizasyonu ile o gece yanında olamayan hayranlarını da taçlandırır. Pandemide evlerimize kapanıp sosyal hayattan koptuğumuz o zorlu günlerde gitarı ile ruhumuzu okşayan Yalın’ın bu Pazar şarkısını, bugün kendime armağan etmek istiyorum bakalım şansıma hangi şarkı çıkacak. Sanat hayatının 20. Yılı kutlu olsun Yalın, iyi ki varsın.