Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Tarık DURMAZ 05.05.2024 20:41

United Payment üçüncü kez 'En İyi İşveren' unvanına sahip oldu

Finansal teknolojilerin lider şirketlerinden United Payment, işyeri kültüründe küresel otorite olan Great Place to Work® Turkey tarafından hazırlanan Türkiye'nin En İyi İşverenleri™ listesinde bu yıl üçüncü kez yer alma başarısını elde etti. United Payment böylece çalışan deneyimine dayalı harika bir işyeri kültürü yarattığını bir kez daha göstermiş oldu.
United Payment üçüncü kez 'En İyi İşveren' unvanına sahip oldu

Kurum kültürü ve çalışan deneyimi konusunda küresel çapta otorite olarak kabul edilen Great Place To Work®’ün gerçekleştirdiği analizler ile her yıl açıklanan ve çalışan deneyimi konusunda fark yaratan şirketlerden oluşan Türkiye’nin En İyi İşverenleri™ 2024 listesi açıklandı. 

 

Araştırmaya dahil olan şirketler arasında United Payment, Great Place To Work® Global standartlarını karşılayarak Great Place To Work® Sertifikasını almaya hak kazandı. Türkiye’nin En İyi İşverenleri™ 2024 listesinde United Payment, 100-249 çalışan sayısı kategorisinde listeye dahil olarak, bu yıl üçüncü kez Türkiye’nin En İyi İşvereni™ unvanını aldı. 

 

Başarımızın temeli çalışanlarımızın süper gücüne dayanıyor

United Payment Türkiye Ülke Müdürü Adem Aykın, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “United Payment olarak 5 ülkede sürdürdüğümüz operasyonlarımızda, yolculuğumuza eşlik eden ve milyonlarca kullanıcıya hizmet veren 200 kişilik dev bir kadroya sahibiz. Her bir çalışanımız, kendine özel süper gücüyle, 14 yıldır hizmetlerin sorunsuz bir şekilde devam etmesini sağlıyor. Şirket başarımızın ulaştığı konum ve kurumsal gelişim yolculuğumuzun her adımında çalışanlarımızın özverisi ve takım ruhu büyük bir değer katıyor.  Bu yüzden de çalışanlarımızın memnuniyetini sağlamak temel önceliklerimiz arasında yer alıyor. İnsan odaklı yaklaşımımızla, her çalışanımızı değerli bir yetenek olarak kabul ediyor ve onların hem bireysel hem de profesyonel gelişimlerine yatırım yapıyoruz. Gelişim için tasarladığımız programlarla, çalışanlarımızın geleceğin liderleri olarak yetişmelerini sağlıyoruz. Türkiye’nin En İyi İşvereni olarak, ailemizin bir parçasını oluşturan tüm çalışanlarımızın potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için onları desteklemeye ve onların yaşam kalitesini yükseltmek için yaptığımız yatırımlara bundan sonra da devam edeceğiz.”