Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 12.04.2024 07:00 Güncelleme: 12.04.2024 13:52

Mudanya Belediye Başkanı Dalgıç göreve başladı

Bursa Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç Mudanya Belediyesi Yıldıztepe Yerleşkesi bahçesinde düzenlenen törenle mazbatasını alarak görevi devraldı.
Mudanya Belediye Başkanı Dalgıç göreve başladı

Yerel seçimlerde Mudanya Belediye Başkanı seçilen Deniz Dalgıç, Mudanya Adalet Sarayı’nda İlçe Seçim Kurulu Başkanı Özlem Bodur Okur’dan mazbatasını alarak göreve başladı. Mudanya Belediye Meclis Üyelerinin de mazbatasını aldığı törene CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Mudanya İlçe Başkanı Kurtuluş Furkan Atalay, parti il ve ilçe örgütü ile Mudanyalılar katıldı.

Mazbata teslimi sonrası konuşan Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, çok başarılı bir seçim sonucu aldıklarını ve ülkede bayram sevinci yaşandığını vurgulayarak, “Hep birlikte uzun zamandır bugün için mücadelemizi verdik. El ele çalıştık, sonuçta da çok başarılı bir seçim sonucu aldık. Şimdi de birlikte devralıyoruz" diye konuştu.

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, artık çalışma zamanı diyerek şunları söyledi:

Hedefimiz, Mudanya’yı olduğu yerden daha ileriye götürmek. Mudanya’nın yeşili, zeytini, inciri ve üzümü bizim zaten kutsalımız. Tarım bizim için çok önemli. Bunları korumak, eksiltmeyip artırmak için bir kez daha söz veriyorum hepinize. Artık çalışmak zamanı. Ben ve arkadaşlarım her saniye Mudanya için çalışacağız. Bütün Mudanyalılar hep birlikte dönüşüm için çalışacağız.”