Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 29.04.2024 14:00 Güncelleme: 29.04.2024 14:32

İmamoğlu'ndan Bakırköy Belediye Başkanı Ovalıoğlu'na ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu'na tebrik ziyaretinde bulundu.
İmamoğlu'ndan Bakırköy Belediye Başkanı Ovalıoğlu'na ziyaret

İmamoğlu, ilk 5 yıllık dönemlerinde Bakırköy'e dönük çok hareketli bir süreç yaşadıklarını vurgulayarak, “Şimdi ondan daha hareketli bir 5 yılı, bir kadın başkan döneminde Bakırköy'de yaşatmak istiyoruz. Güçlü de bir hem siyasi hem idari kadrosu olduğunu görüyorum Başkanımızın. Bakırköy, ismiyle çok özel ilçe, ama aynı zamanda merkezi konumuyla ve de son dönemdeki ulaşımın böyle birleştiği bir ''hub'' (merkez) gibi oluşan pozisyonuyla önemli bir ilçe. Şimdi bir kısım üstyapı girişimlerimize de çevreye dönük, meydanlarına dönük başlamıştık. Bu dönem, daha hareketli bir dönem olsun. Ve ''kadın başkan'' konumuyla Bakırköy'e uğurlu gelsin.” diye konuştu.

Bakırköy Belediye Başkanı Ovalıoğlu da İmamoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti, “Ziyaretiniz bizi çok mutlu etti ve gururlandırdı. Varlığınızı, desteğinizi burada hissettirmeniz bizi daha güçlü kılıyor. Çok teşekkür ediyorum.” sözleriyle dile getirdi.

Tebrik ziyaretinin ardından, İmamoğlu ve Ovalıoğlu, kurum kurmaylarının karşılıklı katılımıyla, Bakırköy’ün sorunlarına ve çözüm yollarına dönük ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.