Magazin Kaynak: Musa ALİOĞLU 19.03.2024 11:44

İzmir 'in en güzel Ramazan sofraları Swissotel'de

Swissôtel Büyük Efes'in içerisinde bulunan Café Swiss, kendine özgü yemek anlayışıyla Ramazan ayında konuklarına benzersiz bir deneyim sunmaktadır. Bu Ramazan, 11 - 24 Mart tarihleri arasında, Konya mutfağının zengin lezzetlerini; 25 Mart - 9 Nisan tarihleri arasında ise Bursa mutfağının eşsiz tatlarını konuklarına sunacak.
İzmir 'in en güzel Ramazan sofraları Swissotel'de

Café Swiss, iftar için hazırladığı açık büfesi ve Ramazan ruhunu, canlı fasıl müziğiyle birleştirerek sadece sunulan lezzetlerle değil, aynı zamanda atmosferiyle de keyifli bir deneyim sunuyor. İzmir'in lezzet tutkunlarına özel olarak sunulan bu deneyimde, Konya mutfağının eşsiz tatları, konuk şef Ali Com'un özel dokunuşlarıyla hazırlanıyor. Fasıl eşliğinde gerçekleşen bu özel etkinlik, Ramazan'ın huzurunu yaşamak isteyenleri unutulmaz bir lezzet yolculuğuna davet ediyor. Ayrıca, minik misafirler için Café Swiss’in özel alanında Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Karagöz ve Hacivat başta olmak üzere geleneksel oyun gösterimleri düzenlenecektir.

Ramazan, bolluğun, bereketin, hoşgörünün ve sevginin ayıdır. Bu özel ayda aile bireyleri ve dostlar bir araya gelerek aynı sofrada buluşur, paylaşmanın mutluluğunu yaşarlar. Geleneksel Türk mutfakları ve Ramazan temasıyla tasarlanan Café Swiss, konuklarını lezzet yolculuğuna çıkarırken damaklarda unutulmaz tatlar bırakacak.