Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 15.04.2024 15:10

Cilt bakım uzmanları, Gülsha ve Foreo

Doğal içerikli gülün mucizesi Gülsha ürünleri ile dünyanın önde gelen cilt teknolojisi markası FOREO'nun, cilt temizliği ve sıkılığı için özel olarak oluşturduğu setler satışta!
Cilt  bakım uzmanları, Gülsha ve Foreo

Gülün mucizesini ve kalitesini tüm doğallığıyla sunan Gülsha, günümüz kadınına en pratik, etkili ve keyifli ürün deneyimini sunuyor. Formülasyonları Fransa’da tamamlanan cilt bakım serisi yoğun oranda sadece Mayıs aylarında toplanıp işlenen nadir ve özel bir gül türü olan Rosa Damascena’dan elde edilen esansiyel gül yağı içeriyor. Esansiyel gül yağı, 320 MHz değeri ile dünyadaki en yüksek titreşime sahip madde olarak tanınıyor. Yüksek enerjisi ve hoş kokusu ile rahatlamanıza ve kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olurken; nemlendirici, antioksidan, kırışıklık ve yaşlanma karşıtı özelliklere sahip olan esansiyel gül yağı cildinizdeki gözenek görünümünü azaltarak, cildinizi sıkılaştırıyor ve elastikiyetini artırıyor. Gülsha cilt bakım serisi; paraben, alkol, SLS, mineral yağ, renklendirici ve parfüm içermiyor. Yüksek konsantrasyonda gül esansiyel yağı içeren Gülsha ürünleri, minimum %95 doğal kaynaklı ile %100 doğal aralığında sınıflandırılıyor. Başlıca Amerika, İngiltere, Çin, Hong Kong, Kore ve Tayvan olmak üzere toplam 10’dan fazla ülkede tercih ediliyor. 

İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO; ödüllü yüz temizleme cihazı LUNA™ serisi, yüz maskelerine farklı bir boyut katan yeni icadı UFO™ ve yaşlanma karşıtı bakıma yeni bir boyut katan BEAR™ cihazı ile yepyeni bir güzellik standardı sunuyor. FOREO güzellik endüstrisine sunduğu yepyeni fikir ve tasarımlarla, en iyi güzellik çözümlerini her gelir seviyesindeki kişilerin deneyimine sunuyor. ‘’Kendini iyi hisseden, iyi de görünür ve biz de işimizi iyi yapmış oluruz‘’ düşüncesini savunan FOREO, kullanıcıların özgüvenini tazeleme misyonunu benimseyerek, cihazlarını bu standarda göre geliştiriyor ve üretiyor.