Kitap 22.06.2023 13:37

BU KİTAPTA HER IŞIK BİRAZ KARANLIK, HER KARANLIK BİRAZ IŞIK TAŞIYOR

Işıktaki Karanlık, Seda Ulu'nun Karanlıktaki Işık adlı romanının devamı olarak okuyuculara heyecan dolu bir yolculuk sunuyor.
BU KİTAPTA HER IŞIK BİRAZ KARANLIK, HER KARANLIK BİRAZ IŞIK TAŞIYOR

Karanlıktaki Işık’la büyük ilgi uyandıran ve okurların devam eserini sabırsızlıkla beklediği kitapta, tüm karanlığın içinde yolunu bulup kendine bir dünya yaratmayı başaran Galina'nın hikâyesi bambaşka bir hâl alıyor. Galina, sinek kuşunu ve kalbini dinleyerek geldiği yerde tüm geçmişi geride bırakmışken asıl hikâye aslında yeniden başlıyor. Işıktaki Karanlık, herkesin kendi içindeki karanlık ve ışık arasındaki o tercih anının neleri göze almayı gerektirdiğini anlatırken Seda Ulu’nun benzersiz kaleminin gücüyle anlatı, her sayfada yeni bir katmana açılıyor. Yazarın anlatımı ve karakterlerin gelişimi, okuyucuları sayfaların içine çeken bir etki yaratıyor.

“Şunu hiçbir zaman unutma; sevginin birçok çeşidi vardır. Hasarlı ruhların birbirine olan bağı, en tehlikelisi ve en hassas olanıdır. Joseph’in hayatına girmesinin daha büyük bir amacı var. Sana nasıl hissettirdiğini sadece hayal edebilirim. Doğan gereği, karanlığa daha çok meyillisin.”

Yazardan Direkt Yayınevi’nden yayımlanan Işıktaki Karanlık, tıpkı ilk kitaptaki gibi okurunu, karanlığın ve ışığın savaşında, iyi ve kötünün dengesini keşfetmesine olanak sağlıyor.