Siyaset - Politika Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 31.03.2024 18:49

Bağımsız İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Hülya Kavuzlu oyunu Beykoz'da kullandı

Bağımsız İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Hülya Kavuzlu, oy kullanmak üzere geldiği Beykoz'daki Zafer Sarıyer İlköğretim Okulu'nda vatandaşlarla buluştu. Ailesi ve destekleyicileriyle birlikte oy kullanmaya gelen Kavuzlu, seçim sürecinde ortaya çıkan önemli bir gerçeğe dikkat çekti.
Bağımsız İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Hülya Kavuzlu oyunu Beykoz'da kullandı

Kavuzlu, “Bu seçim süreci bize göstermiştir ki, sadece iki aday arasında sıkışıp kalmak istemeyen halkımız, bir arayış içerisindedir, kendilerini temsil etmeyen adaylara oy vermek istemediği için sandığa gitmek istemeyenlerin de sesi olacağız." dedi ve ekledi, "Biz vazifemizi yerine getirdik, bugün oyumuzu kullandık, bundan sonrası halkımızın teveccühüdür. Sonucun İstanbulumuza ve tüm insanlığa hayırlı olmasını, sevgi, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum.”

Sandık kurulu üyelerine teşekkür ederek çıkış yapan Kavuzlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Oy kullanmış vatandaşlarla birlikte fotoğraf çektiren aday, milyonlarca İstanbulluyu da oy kullanmaya çağırdı. Kavuzlu, “"İstanbul'un çehresini değiştirecek bir dönüşüm için aday oldum. Şehrimizdeki her bireyin yaşam kalitesini yükseltmek, İstanbul'u dünya sahnesinde parlayan bir metropol haline getirmek için buradayım. Birlikte, İstanbul'u sadece yaşanılabilir değil, aynı zamanda dünyanın en cazip şehirlerinden biri yapabiliriz. Oldukça yoğun bir seçime hazırlık dönemi geçirdik. İnşallah şehrimiz hak ettiği yönetime kavuşacak.” dedi.