ŞEVVAL SAM'DAN YAZA MERHABA

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Yasak Elma dizisinin sevilen ismi Şevval Sam geçtiğimiz hafta son kapalı salon konserini Zorlu PSM'de gerçekleştirdi. Seyircisine, "hep birlikte kış mevsimine veda ediyoruz, yaz mevsimiyle birlikte açık hava konserlerimizde başlayacak" diye sabırsızlandığını dile getirdi.

Yasak Elma dizisinin sevilen ismi Şevval Sam geçtiğimiz hafta son kapalı salon konserini Zorlu PSM’de gerçekleştirdi. Seyircisine, “hep birlikte kış mevsimine veda ediyoruz, yaz mevsimiyle birlikte açık hava konserlerimizde başlayacak” diye sabırsızlandığını dile getirdi. 

Sahnede her defasında ne kadar şanslı olduğundan bahseden Şevval Sam, "Üniversite zamanlarında yazdığım bir şarkıyı, Türkiye'nin en iyi seslerinden biri olan Leman Sam seslendirdi. Ama en büyük şansım onun benim annem olması" ifadelerini kullandı. Anne kızın düeti geceye damga vurdu diyebilirim. El ele göz göze harikalardı. Şevval Sam’ın oyunculuğu kadar sahnesinin de harika olduğunu da görmüş oldum. Sanat camiasındaki uçurumlar, laf dalaşları, ego savaşlarından uzak bulutlar üstünde bir performans sergiledi. Eğlenmeye gelen, eğlenceli seyirci kitlesi ile coşku dolu bir geceye imza atıldı. Daha önce Şevval Sam konserine gitmediyseniz yapılacaklar listenize eklemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.