KALP KALBE…

Aslı SERTDEMİR 03 Eyl 2022

Aslı SERTDEMİR
Tüm Yazıları
"Akıl Oyunları" filmiyle, aklımı başımdan almıştı. Tabi ki Gladyatör'deki muhteşem performansını da unutamam.

“Akıl Oyunları” filmiyle, aklımı başımdan almıştı. Tabi ki Gladyatör’deki muhteşem performansını da unutamam. Russel Crowe’a hayra n bi ben değilim. Ülkemde seveni çok.  Ama anlaşılan o da bize hayran! Geçtiğimiz yıllarda Kıvanç Tatlıtuğ’a mehtiyeler  düzmüştü. "Son Umut" filminde ünlü komedyen Cem Yılmaz ile birlikte kamera karşısına geçmişti.Crowe, "Arif V 216" filminin çok sayıda kişi tarafından izlenmesinden sonra, Cem Yılmaz’ın bu başarısını Twitter hesabı üzerinden tebrik etmişti. Şimdi de  Russel Crowe, kendisini Türkiye'ye davet eden bir Twitter kullanıcısına cevap vermiş. Türkiye'yi çok sevdiğini belirten Crowe, "Ne kadar da büyüleyici ve güzel bir ülke. Türkiye'ye hiç gitmediyseniz gitmek için gerçekten bir plan yapın" yazmış. Bu paylaşımı Twitter’da milyon beğeni almış. Russel, benim ve yurdum insanının gönülde bir kez daha taht kurdun. Seni seviyoruz!  

Finalsiz final!

Yeni yayın dönemi başlıyor! Ekranlara yeni diziler, programlar harıl harıl hazırlanıyor. Tabi ki geçen yıllın sevilen ve devam edecek dizilerinin  de çekimleri çoktaaan  başladı. Show TV’nin sevilen dizisi “Aziz” de yeni sezonda ekranlarda olacak diye bekleniyorken… Dizinin yapımcısından kötü haber geldi. “Dizi yeni yayın döneminde ekranda olmayacak!” Gerekçe olarak da dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım’ı göstermişler. Eşi Iman Elbani'nin doğumu nedeniyle bir süredir yurt dışında olan Murat Yıldırım'ın ekibe kesin bir dönüş tarihi vermediği ve herkesi zora soktuğu iddia edilmiş.

Bu açıklamaya Murat Yıldırım’dan jet hızıyla yanıt gelmiş. "Bizi izleyen herkese teşekkürler. Aziz'in bitme sebebini soranlar için hikayesini tamamlamış olması ve devam senaryosunun kanal dahil kimsenin içine sinmemiş olmasıdır. Yine atılan bir iftira ile Amerika'dan gelmeyecek olmam değildir. Bazen bir diziyi uzatıp da daha kötü olmasına sebep vermemek iyidir." Murat Yıldırım’ın dediği doğru ise… Saçma sapan konularla, repliksiz,  şarkılara klip çekerek bir dizi devamedeceğine… Bitsin! Her zaman dediğim gibi…”Yuhalanmadan jübile yapmak gerekir!”

Mutlu Eylüller…

Hadi gelin Eylül’e bir kıssadan hisse ile giriş yapalım…  Bir zamanlar zengin ama mutsuz bir kral varmış. Mutlu olmak için ne kadar uğraşsa da mutlu olamıyormuş. Ülkenin bilge kişisini huzuruna çağırtıp “Nasıl mutlu olabilirim?’’ diye sormuş… Bilge: “Kralım, mutsuzluktan kurtulmak istiyorsanız, mutlu bir adam bulup onun gömleğini giymeniz gerekir.” Kral adamlarına… ‘‘Bu mutlu adamı bulun!’’ diye, emir vermiş. Adamları ülkede aranmadık yer bırakmamışlar. Ama mutlu tek Allah’ın kulunu bulamamışlar. En sonunda çaresizlik içinde saraya dönerlerken, kırık dökük bir evin önünden geçerler. İçeriden birinin dua ettiğini duyarlar: “Tanrım, sana şükürler olsun. Sağlığım yerinde, karnım bugün de doydu, bugüne kadar rızkımı eksik etmedin. Ben mutlu olmayayım da kim mutlu olsun?” 

Sonunda mutlu birini bulduk diye kralın adamları hemen evin içine dalmışlar. Adamın gömleğini alıp krala götürelim diye düşünmüşler. Fakat içeri girince bir de ne görsünler, adamın sırtında gömlek yokmuş! Velhasıl kelam içinizde olmayanı hiçbir yerde bulamazsınız!