8 MAYIS 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 08 May 2022

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Merhaba yeni haftaya eğlenerek keyifle başlıyoruz. Ama sorumluluklarımız buna izin vermeyecek.

Merhaba yeni haftaya eğlenerek keyifle başlıyoruz. Ama sorumluluklarımız buna izin vermeyecek. Kadersel gelişmeler bizleri mutlu etmeyecek. Huzursuzluklar yaşayacağız. Perşembe öğleden sonraya kadar hayatımızı derleyip toparlayacağız. İşlerimize sağlığımıza önem vereceğiz. Evhamlı olabiliriz. Ani olaylar güzel fırsatlar getirebilir. Cumartesi öğleden sonraya kadar ise hayatımıza denge huzur getirmeye çalışacağız. Kararsızlıklarımız olacak. İlişkilerimiz ortaklıklarımıza ağırlık vereceğiz. Daha sonra haftayı yoğun duygusallıkla kapatacağız. Ve Akrep tutulmasına hazırlanacağız.

11 Mayıs günü iletişim gezegeni Merkür duraktan çıkıp geri gitmeye başlayacak. İletişim konularında problemler olabilir. Aklımızı düşüncelerimizi gözden geçireceğiz.

Ve aynı gün inanç iyimserlik bolluk bereket şans gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiyor. Kendimize cesaretimize, inan diyecek. Girişimler yaparsak bolluğunu verecek. Biz ne istersek verecek ama kendi isteklerimize inanırsak şans ve fırsatlar verecek. 2023 yılının ön izlemesini yapacağız.


Sevgili Koçlar; şans sizden yana oluyor. Jüpiter burcunuza geçerek fırsatlar sunacak. Sadece bir şartı var, kendinize inanırsanız bolluğu bereketi verecek. Haftanın genelinde aşkla, çocuklarla, iş güçle, sağlığınızla ve alacak verecek hesaplarınızla ilgileneceksiniz. Merkür retrosu kısa vadeli projelerinizi, yarım bıraktığınız anlaşmalarınızı, yakınlarınızla ilişkilerinizi gözden geçirtecek.


Sevgili Boğalar; Jüpiter sizi hastalıklardan düşmanlıklardan koruyacak. Kendinizde keşfedemediğiniz yetenekleri fark edebilirsiniz. İçsel bilgeliğinizden yararlanacaksınız. Yalnız kalıp dinlenmek iyi gelecektir. Haftanın genelinde aile, ev, çocuklar, aşk, keyif, iş güç, ilişkiler, eşiniz ön planda olacak. Merkür retrosu kazançlarınızı, paranızı, sahip olduklarınızı gözden geçirtecek.


Sevgili İkizler; Jüpiter toplam paranızı ve işten kazançlarınızı arttıracak. İş yatırımları yapabilirsiniz. Şans sizlerden yana olacak. Hayalleriniz size gelecek. Sosyalleşeceksiniz. Haftanın genelinde kardeşleriniz, annenizin kayınpederinizin iş ve sağlık konuları, ailevi meseleler, evinizle ilgili konular, çocuklar, kendi sağlığınız ve gündelik angarya işler ön planda olacak. Ve Merkür burcunuzda retro kendi hayatınızı gözden geçireceksiniz.


Sevgili Yengeçler; İş, kariyer konularında şans sizden yana olacak. Ününüz artabilir. Terfi, zam alabilirsiniz. Kendi ilinizi büyütebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili güzel fırsatları kaçırmayın. Haftanın genelinde para, yakınlar, kardeşler, iletişim konuları, aile, ev, çocuklar, aşk ve keyif ön planda olacak. Merkür retrosu kalabalıklardan uzaklaş yalnız kal, diyor. Kendi düşüncelerinizle baş başa kalmak iyi gelecek. Arkanızdan çevrilen işleri de göreceksiniz.


Sevgili Aslanlar; Jüpiter şans ve fırsatları sizlere de getiriyor. Yabancılar, yurt dışı işler, eğitimler, hukuki konular, yayıncılık, medya tüm bu konularda güzel gelişmeler olacaktır. Torun sahibi de olabilirsiniz. Babanızın iş ve sağlık konularında da iyi haberler gelecektir. Haftanın genelinde kendinize, paranıza, yakınlarınıza, ailenize, evinize önem vereceksiniz. Merkür retrosu sosyal çevrenizi, arkadaş ilişkilerini, işten kazançlarınızı gözden geçirtecek.


Sevgili Başaklar; Jüpiter ortaklaşa kazançlardan şans getirecek. Başkalarının kaynaklarından yararlanacaksınız. Ortağınızın parasından faydalanabilirsiniz. Kredi alabilir, ödemelerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Gizemli konularda hızlı eğitimler alabilirsiniz. Haftanın genelinde dinlenmeye, kendi isteklerinize, paranıza, kazançlarınıza, kardeşlerinize, kısa planlarınıza önem vereceksiniz. Merkür retrosu statünüzü, kariyerinizi, eşinizin ailesiyle ilişkilerinizi gözden geçirtecek.


Sevgili Teraziler; Jüpiter ortaklık teklifleri, evlilik teklifi getirebilir. Resmi imza gereken işlerinizde fırsatlar gelecek. İkili ilişkilerden yana şanslı olacaksınız. Yabancı kişilerle yeni ortaklı işler yapabilirsiniz. Yeni bir eve taşınabilirsiniz. Haftanın genelinde arkadaşlarınız, dinlenmek, annenizin kardeşleri, kendi istekleriniz, paranız ön planda olacak. Merkür retrosu inançlarınızı gözden geçirtecek. Rüyalarınıza dikkat edin. Yabancılar, uzak akraba ilişkilerinizi, eğitim hayatınızı da gözden geçireceksiniz.


Sevgili Akrepler; Jüpiter iş ve sağlık konularında güzel gelişmeler yaşatacak. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. İşinizi büyütebilirsiniz. Haftanın genelinde anneniz, kariyer, iş, arkadaşlarınız, dinlenmek, kendi istekleriniz önemli olacak. Merkür retrosu alacak verecek hesaplarınızı gözden geçirtecek. Eşinizin parasıyla da ilgileneceksiniz. Eski gizemli kalmış bir konu aydınlanabilir.


Sevgili Yaylar; Jüpiter sizlere de şans ve fırsatlarını sunacak. Hem de keyifli bir şekilde aşk var, keyif var, bebek haberi var, eğlence var, yaratıcı işler var. Gelen fırsatları güzel değerlendirin. Haftanın genelinde uzak yerlerden haberler, eğitimler, kariyer, anneniz, sosyal hayatınız, sağlık ve dinlenmek önceliğiniz olacak. Merkür retrosu ikili ilişkilerinizi, evliliğinizi, ortağınızla ilişkilerinizi gözden geçirtecek.


Sevgili Oğlaklar; Jüpiter ailevi konularda, ev, gayrimenkul konularında güzel gelişmeler yaşatacak. Ev alabilirsiniz. Yuva kurabilirsiniz. İç dünyanızla ilgileneceksiniz. Haftanın genelinde ödemeler, yabancılar, babanızın sağlığı, anneniz, kariyer, iş, sosyal hayatınız, arkadaşlarınız ön planda olacak. Merkür retrosu iş ve sağlığınızı, yanınızda çalışanlarla ilişkilerinizi gözden geçirtecek.


Sevgili Kovalar; Jüpiter kısa vadeli planlarınızda olumlu gelişmeler yaşatacak. Düşünceleriniz iyimser olacak. Ön yargılarınız azalacak. Yakınlarınızla, kardeşlerinizle iyi ilişkileriniz olacak. İletişimsel konulardan yana şanslı olacaksınız. Haftanın genelinde ikili ilişkiler, eş, ortak, ortaklaşa paralar, ödemeler, uzak yerlerden haberler, yabancılar, hukuki konular, torun, iş, kariyer, anne ön planda olacak. Merkür retrosu aşk hayatınızı, keyif aldığınız konuları çocuklarınızla ilişkilerinizi gözden geçirtecek.


Sevgili Balıklar; yöneticiniz Jüpiter para konularında şans ve fırsatlar verecek. Zenginleşeceksiniz. Haftanın genelinde iş, sağlık, çalışanlar, ikili ilişkiler, eş, ortak, ödemeler, yabancılar, torun, uzak yerlerden haberler ön planda olacak. Merkür retrosu aile ilişkilerini, ev konularını gözden geçirtecek. Aile bireyleriyle geçmiş konularla konuşurken dikkatli olun. Özel hayatınızı da ele alacaksınız.