7 AĞUSTOS 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 07 Ağu 2022

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Merhaba haftaya iyimser, neşeli, pozitif başlıyoruz. Özgür olmak isteyeceğiz.

Merhaba haftaya iyimser, neşeli, pozitif başlıyoruz. Özgür olmak isteyeceğiz. Maceralar, deneyimler yaşamak bizleri mutlu edecek. Salı gününden itibaren hayatı ciddiye alacağız. Sorumluluklarımız, gelecek, kariyerimiz önemli olacak. Perşembe gününden itibaren özgür olma isteğimiz artacak. Farklılığımızı, özgün taraflarımızı ortaya koymak isteyeceğiz. Sıra dışı şeylerden mutlu olacağız. Hafta sonu duygusal olacağız. Duygularımızda gelgitler olabilir. Fedakar, empatik, ilham dolu olacağız.

11 Ağustos günü ilişkiler, aşk, sevgi, huzur, keyif, para gezegeni Aslan burcuna geçiyor. Aşkla oyun oynayacağız. Özgüvenli ve cömert olacağız. Eğlenebileceğimiz kişilerle beraber olmak isteyeceğiz. Sıcak, içten, candan ilişkiler kuracağız. Partnerimizle gurur duymak isteyeceğiz. Sevgimiz asaletli ve saygın olacak. Bu dönem başlayacak ilişkiler özel ve kalıcı olacak. Her şeyde lüks ve kalite isteyeceğiz. Paramızı eğlenceye, pahalı giysilere, objelere, takılara harcayacağız.
12 Ağustos günü Kova burcunda dolunay meydana gelecek. Dolunaylar stresli enerjilerdir. Tamamlanmalar, yüzleşmeler, farkındalıklar yaşatır. Kova dolunayı cesaretimizi, özgüvenimizi, yaratıcılığımızı görmemizi istiyor. Hangi konularda farklıyız, nerelerde hayır dememiz lazımken diyemedik, gerçekten özgür müyüz; tüm bunları net bir şekilde göreceğiz. Güneş Aslan krallığımız, Ay Kova anarşist, asi tarafımız; bu ikisinin dengeye gelme zamanındayız. Ve ilerici adımlar atmak için bırakmamız gereken olaylar, durumlar olacak.