​30 NİSAN 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 30 Nis 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Mayıs ayına temizlikler yaparak, hayatımızı düzenleyerek giriyoruz.

Mayıs ayına temizlikler yaparak, hayatımızı düzenleyerek giriyoruz. Hayatımızdaki belirsiz, net olmayan her konuyla ilgileneceğiz. Pazartesi günü güç gezegeni geri gitmeye başlayacak. İçimizde güç savaşları başlayacak. Gücümüzü, hırsımızı doğru kullanıp kullanamadığımızı göreceğiz. Çarşamba günü dolunay için Ay iyice büyüyecek. İlişkiler, ortaklıklar ön planda olacak. Hayatımıza denge ve uyum getirmeye çalışacağız. Kadınlarla anlaşmak kolay olmayacaktır.

Ve Hıdrellez günü, 5 Mayıs cuma Akrep burcunda Ay tutulması olacak. Ani şoklar yaşayacağız. Stresi fazla bir dolunay bizleri bekliyor. Güney ay düğümü tarafında olduğundan geçmişte bizi yoran her konu bitecek. Kontrol etmeye ne kadar çalışsak da bitecek her şey, sıfırlanacağız.

Akrep burcu ölüm ve doğumdur, dönüşümdür. Dönüşeceğiz, korkularımızla, tutkularımızla, gücümüzle yüzleşeceğiz. Hayatımızdaki çürümüş şeyleri bırakacağız. Özellikle parayla, güçle ilgili konular fazlaca bizleri meşgul edecek. Takıntılarımız, şüphelerimiz, korkularımız gün yüzüne çıkacak. Uykularımızı kaçıran olaylar olacak. Yoğun bir duygusallık yaşayacağız. Ev, aile ve toprakla ilgili değişimler olacak. Tarım alanları da ön planda olacak. Grevler bizleri bekliyor. Şiddet içeren olaylar karşısında sakin kalalım. Dönüşümlerimiz, bitirişlerimiz kolaylıkla olsun. Su elementinin buz tutmuş halinde mücadele edeceğiz.

Sevgili Koçlar; Akrep tutulması yüzleşmeleri para ve cinsellik üzerine yapacak. Alacak verecek hesaplarınıza dikkat edin. Paranıza sahip çıkın. Miras konuları gündeme gelecek. Sağlığınıza da dikkat edin. Şifalanmanız gerekecek. Yanlış bildiğiniz çürümüş eski gizemli bilgilerinizi de dönüştürmeniz gerekecek.

Sevgili Boğalar; Akrep tutulması hayatınızdaki tüm çürümüş işe yaramayan ilişkilerinizi bitirecek. Eşinizle, ortağınızla, ikinci çocuğunuzla ilgili olaylar olacak. Taşınmalar gündeminize gelecek. Sizler için para önemli, para yüzünden zorlandığınız ilişkiler bitecek.

Sevgili İkizler; Akrep tutulması iş, çalışma arkadaşlarınız, günlük rutinler, sağlık, beslenmeyle ilgili konularda dönüşüm ve tamamlanma yaşatacak. Baba tarafından akraba ilişkileri, evcil hayvanlar, küçük baş hayvanlarla ilgili ani olaylar yaşatacak. Arkadaşlarınızdan birinin kaybı olabilir.

Sevgili Yengeçler; Akrep tutulması sizleri hayattan keyif alamadığınız her konuyla yüzleştirecek. Aşkta, çocuklarınızla olan ilişkilerinizde korkularınızla yüzleşeceksiniz. Para, cinsellik, yaratıcılık, hobiler de tamamlanmalar ön planda olacak.

Sevgili Aslanlar; Akrep tutulmasında evinizdeki bozuk olan her şeyi kontrol ettirin. Evinizde çürümüş, küflenmiş her şeyi temizleyin. Aile içi ilişkiler, babanızla ilgili olaylar gündeminizde olacak. Emlak, toprakla ilgili işleriniz varsa bitişler yaşayacaksınız. Köklerinizle ilgili yüzleşmeler yaşayacaksınız.

Sevgili Başaklar; Akrep tutulması çürümüş, köhnemiş düşüncelerinizle sizleri yüzleştirecek. Yakın çevre, kardeşler, akrabalarla ilgili konular gündeminizde olacak. Ticaret, eğitim, medya, satış, pazarlama gibi iş konularında dönüşümler yaşayacaksınız. İş yaramayan kısa vadeli işleriniz bitecek.

Sevgili Teraziler; Akrep tutulması sizlere paranızla, kendinize verdiğiniz değerle, sahip olduklarınızla ilgili konulara ışık tutacak. En önemlisi kendi değerinizi göreceksiniz. İşe yaramayan yatırımlarınızı bitirerek para kayıplarınızı önlemeniz gerekecek.

Sevgili Akrepler; burcunuzda olan tutulma tutkusuz yaptığınız, hissetmediğiniz hayatınızdaki her konuda yüzleşmeler ve tamamlanmalar yaşatacak. Hayatınızdaki çürümüş her şeyden kurtulmalısınız. Sağlığınıza da dikkat edin.

Sevgili Yaylar; Akrep tutulması sizleri korkularınızla yüzleştirecek. Bilinçaltı temizlikler yaparak sanal korkularınızı göreceksiniz. Tutunduğunuz, üstünü örttüğünüz her şeyle hesaplaşacaksınız. Eşinizin iş ve sağlık konuları da gündeminizde olacak. Arkanızdan iş çeviren herkesi görüp hayatınızdan çıkartacaksınız.

Sevgili Oğlaklar; Akrep tutulması işe yaramayan hala tutunduğunuz umutlarınızı bıraktıracak. Sosyal çevrenizde, arkadaş ilişkilerinizde yüzleşmeler yaşayacaksınız. Bazı arkadaşlarınız hayatınızdan çıkacak. Ve genel kazançlarınız, annenizin parasıyla ilgili konularla da uğraşacaksınız.

Sevgili Kovalar; Akrep tutulması gelecek planlarınız, kariyeriniz, toplum statünüzle ilgili farkındalıklar yüzleşmeler yaşatacak. İş yaramayan işlerinizi bitireceksiniz. Annenizle ilişkiniz değişecek. Eşinizin ailesiyle de ilgili konular gündeminizde olacak.

Sevgili Balıklar; Akrep tutulması çürümüş inançlarınızı bırakmanızı istiyor. Hayata bakışınızı, hayat felsefenizi değiştireceksiniz. Yabancılar, uzak akrabalar, eğitim, seyahatler, hukuki konular, ticaret, medya, turizm gibi konular gündeminizde olacak. Babanızın iş ve sağlık konuları, torunlarınızla ilgili olaylar olacak.