​28 MAYIS 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 28 May 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Merhaba haftaya işlerimizle, güçlerimizle koşuşturarak başlıyoruz. Dalgınlıklarımız olabilir.

Merhaba haftaya işlerimizle, güçlerimizle koşuşturarak başlıyoruz. Dalgınlıklarımız olabilir. Net olmayan durumlar bizleri yoracaktır. Sağlığımıza ve hijyenimize dikkat edelim. Pazartesi akşam saatlerinden perşembe gününe kadar ilişkiler, ortaklıklar ön planda olacak. Hayatımızda denge, uyum, ahenk, huzur isteyeceğiz. Adalete önem vereceğiz. Cumartesi akşamına kadar yoğun duygular içerisinde olacağız. Krizler çıkabilir. Hırslarımıza dikkat edelim. Para konuları ön planda olacak. Ama Jüpiter’in ay düğümleri ile etkileşimi kadersel güzel kazançlar, şansların da geleceğini gösteriyor. Hafta sonuna iyimser ve umut dolu başlıyoruz. Daha canlı ve pozitif olacağız. İyimser ve neşeli olacağız. Özgür olmak ve dışarıda vakit geçirmek isteyeceğiz. Maceracı ruhumuz devreye girecek.

4 Haziran pazar günü Yay burcunda dolunay meydana gelecek. İnançlarımızla düşüncelerimizin dengesini yapmamızı isteyecek. Dolunay zamanları stresimiz fazla olur. Hiçbir şey saklı kalmayacaktır. Yay burcunun temsil ettiği konularda farkındalıklar tamamlanmalar deneyimler yaşayacağız. Yabancılar, yurt dışı, ticaret, hava yolları, seyahatler, turizm, seminerler, medya, akademik kariyer ve de inançlarımız, umutlarımız hepsi bu dolunayda önceliğimiz olacak.

Sevgili Koçlar; Dolunay yabancılar, seyahatler, yurt dışı işler, eğitimler, uzak akrabalar, eşinizin kardeşleri, babanızın iş ve sağlık konuları ve inançlarınızda farkındalıklar ve tamamlanmalar yaşatacak. Uzak yerlerden haberler alacaksınız.

Sevgili Boğalar; Dolunay para konuları, borçlar, kredi, vergi, miras, eşinizin parası, sağlık, ölüm ve ölüm ötesi gizemli konularla ilgili farkındalıklar ve tamamlanmalar yaşatacak. Alacak verecek hesaplarınızı dengeleyin. Sağlığınıza dikkat edin.

Sevgili İkizler; Dolunay karşıt burcunuzda oluyor. Eş, evlilik, taşınma, açık düşmanlar, ortaklarla ilgili farkındalıklar tamamlanmalar yaşayacaksınız. Bekar olanlarınız evlilik kararı alabilir. Yeni bir ortaklı işe de başlayabilirsiniz.

Sevgili Yengeçler; Dolunay iş, hizmet, sağlık alanınızda oluyor.  Yanınızda çalışanlar, babanızın kardeşleriyle de ilgili kararlar alacaksınız. Bazı işlerinizi bitirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Pankreasınızı yormamak için beslenmenize dikkat edin.

Sevgili Aslanlar; Dolunay aşk, keyifli aktiviteler, eğlence, çocuklar, yaratıcılığınız, hobiler, tatil planlarınızla ilgili farkındalıklar tamamlanmalar yaşatacak. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Bir bebek haberi alabilirsiniz.

Sevgili Başaklar; Dolunay aile içi iletişim, ebeveynlerinizle ilgili konularda, evinizle ilgili, emlak, taşınma gibi konularda farkındalıklar ve tamamlanmalar yaşatacak. Ailenize olan inançlarınızı sorgulayacaksınız.

Sevgili Teraziler; Dolunay kendi düşüncelerinizi ortaya koymanızı istiyor. Kendi düşüncelerinize inanarak kendinizi ifade etmelisiniz. Yakınlar, kardeşler, eğitimler, ticaret, satış, pazarlama, kısa vadeli planlarınızda farkındalıklar ve tamamlanmalar yaşayacaksınız.

Sevgili Akrepler; Dolunay da parasal konular da tamamlanmalar yaşatacak. Kendinize verdiğiniz değeri de göreceksiniz. Kazançlarınızda ki durumu gözden geçireceksiniz.

Sevgili Yaylar; Burcunuzda dolunay meydana geliyor. Kendi hayatınızla ilgili kararlar alacaksınız. Kendinize ne kadar inanıyorsunuz, yaşam coşkunuzu ne kadar ortaya koyabiliyorsunuz, bunları anlayacaksınız. Hayatınızda ki her konuda yüzleşmeler yaşayacaksınız.

Sevgili Oğlaklar; Dolunay gizli olan, sizlerden gizlenen olayları gün yüzüne çıkaracak. Eşinizin veya ikinci çocuğunuzun iş ve sağlık konularındaki sorunlarla ilgilenebilirsiniz. Yurt dışıyla yaptığınız işlerle de ilgili bitişler olabilir.

Sevgili Kovalar; Dolunay arkadaşlarınızla ilişkilerinizde, sosyal çevreniz, işten kazançlarınızda, hayallerinizde farkındalıklar ve tamamlanmalar yaşatacak. Annenizin parasal konuları gündeminizde olacak.

Sevgili Balıklar; Dolunay iş ve özel hayatınızı dengelemenizi istiyor. Kariyerinizle, ebeveynlerinizle ilişkilerinizde farkındalıklar ve tamamlanmalar yaşayacaksınız. Toplumsal statünüzde değişimler olacak.