​16 NİSAN 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 16 Nis 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu hafta önemli bir hafta olacak. Arife günü 20 Nisan'da 29 derece Koç burcunda yeniay ve Güneş tutulması meydana gelecek.

Bayram haftasına duygusal giriyoruz. Fedakarlıklarımız, empatimiz fazla olacak.

Bu hafta önemli bir hafta olacak. Arife günü 20 Nisan’da 29 derece Koç burcunda yeniay ve Güneş tutulması meydana gelecek. Önemli bir tutulma olacak. Tutulma zorlu bir derecede olacak. Arafta kalma durumu var. Bitirme, tamamlama yapmadan başlayamayacağız. Tutulmalar hayatımızın karanlıkta kalmış alanlarını ortaya çıkartırlar. Deprem gibi sarsıcı olurlar. Koç burcunda olduğunda hızlı sonuçlar alacağız. Yenilenmemiz gerekecek. Cesur olmamız gerekiyor. Girişimci olacağız. Kendi hakkımızı arayacağız. Rekabetçi olacağız. Kıskançlıklarımız devreye girecek. İçimizde saklı kalan duygular ortaya çıkacak. Yangınlara, patlamalara ve savaş enerjisine karşı dikkatli olmalıyız.

Güneş de tutulmadan hemen sonra Boğa burcuna geçerek, odağımızı bir ay boyunca güvencelerimize, sahip olduklarımıza, değerlerimize çevirecek. Kendimize yeteceğiz. Aynı toprak ana gibi üretken, verimli, besleyeceği olacağız. Sabırlı olup sakince hayatın tadını çıkartmak isteyeceğiz. Sağlamcı olacağız. Paramız önemli olacak. Sanatsal konulara da önem vereceğiz.

İletişim gezegeni Merkür de bu hafta geri gidecek. Parayla ilgili konularda düzenlemeler yapmalıyız. Paramıza, sahip olduklarımızda, keyif aldığımız konulardaki sorunları gözden geçireceğiz. 21 Nisan-15 Mayıs yeni bir eşya almayalım.
Ramazan Bayramımız ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.