10 TEMMUZ 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 10 Tem 2022

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bayramın ikinci gününden merhaba, bugün sabah saatlerinden itibaren duygusal enerjinin yerine iyimser sıcak enerji olacak.

Bayramın ikinci gününden merhaba, bugün sabah saatlerinden itibaren duygusal enerjinin yerine iyimser sıcak enerji olacak. Yeni haftaya da bu enerjiyle başlatacağız. Pozitif ve iyimser olacağız. Özgürlük isteğimiz, maceracı ve keşifçi tarafımız ön planda olacak. Deneyimler yaşamak isteyeceğiz. Fanatikleşeceğimiz anlar da olacak. Bu yüzden dikkatli olmalıyız. Salı günü öğleden itibaren perşembe sabah saatlerine kadar enerjimizde karamsarlık ve melankoli olacak. Hayatı ciddiye alacağız. Hedeflerimiz için strateji belirleyeceğiz. Sorumluluklar yoracaktır. Sonra pazar gününe kadar özgürlük isteğimiz artacak. Arkadaşlarımızla sosyalleşmek, davetlere katılmak isteyeceğiz. Sosyal ortamlarda farklılığımızı özgün taraflarımızı ortaya koyacağız. Ve her şeye hayır diyebiliriz.

Bu haftanın en önemli konusu Oğlak burcundaki Dolunay olacak. 13 Temmuz Çarşamba günü dolunay saygı ve sevgiyi dengeleyin, diyecek. Duygular mı gerçekler mi, sorusuna cevap vereceğiz. Gerçeklerle yüzleşeceğiz. Tamamlanmalar ve bitişler yaşayacağız. Ciddi net sonuçlar alacağız.
Dolunaylar streslidir. Bitiş ve tamamlanmalar yorar çünkü istemimiz dışında yaşarız. Hedeflerimiz, kariyerimiz, toplumsal statümüzle ilgili tamamlanmalar yaşayacağız.
Herkesin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. İyi tatiller diliyorum.